XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

televize

televize

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
jak často koukáte na televizi? co tam sledujete nejčastěji? jaký kanál?
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: LiThius.di.aLumiNi

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Mythos ... 06.03.2018 21:26:04 ... (Strom/Strom)
Česká televize
Zdravím

O České televizi se toho dá prodiskutovat opravdu hodně. Důležité je že zde platí pravidlo koho chleba jíš toho píseň zpívej a ČT zcela zaujatě dle zájmů různých politiků. A také to financování z našich peněz ... A ještě za naše natáčí filmy, pohádky atd a pak je nám nabízí za peníze. Také staré pořady a filmy nabízí ČT jiným televizím za opravdu tučnou sumu.
Jard01 Muž Jard01 (jard01@centrum.cz) ... 12.11.2018 00:03:31 ... (Strom/Strom)
Re: Česká televize
Odpověď na příspěvek od Mythos z 06.03.2018 21:26:04:

Tak třeba se jednou dočkáme a*2128*česká televize*2129*sama zanikne pro nezájem diváků*643*




*4992*Nic nepřináší větší smutek, než vzpomínka na štěstí v dobách neštěstí*4992*
guest Muž Mythos ... 22.11.2018 11:05:09 ... (Strom/Strom)
Re (2): Česká televize
Odpověď na příspěvek od Jard01 ( jard01@centrum.cz ) z 12.11.2018 00:03:31:

POZOR !!! Ona Česká televize rozjela svoji pojistnou kampaň za podpory Plagy jak si vychovávat další generace diváků. Už i na základních, středních i vysokých školách se bude vyučovat taková tá mediální gramotnost. Smyslem vyučovat mediální gramotnost je aby měli lidi stejný pohled na věci jako nezaujatá a nejpravdivější Česká televize. No hodně hojně věčně a vděčně se nadává na komunisty ... Ale Nový předmět na školách o mediální gramotnosti podle České televize je svazáctví jak hrom. Ještě přidat zvyk že vybrané školy kde bude výchova mediální gramotnosti nejlepší dle známek, výlet do Kavčích hor s kytkami a ještě buchty ze školní jídelny. Prostě jednoduše řečeno pro propagandu České televize se udělá vše. A lidi jí prostě musí mít rádi když jí platí a Česká televize za to učí děti jak mít ještě radši Českou televizi a jak mají správně dle České televize rozeznávat pravdivé a lživé a manipulativní zprávy. Už jen ten věčný pohled na pekelné Rusko ... V České republice se odchází do důchodu v 65 letech ale to je v pořádku to je v prospěch a je to pozitivní zpráva. Ale ten Lucifer zvaný Putin že prosazuje skoro stejný model místo že Rusové doposud v 55 letech tak to už je fakt zavrženihodný trestní čin který by měla EU sankcionovat.

Milí žáci a studenti chvalte a velebte Českou televizi a jen Českou televizi která za nucené peníze vás tak skvěle dokáže i vzdělávat. Mediální vzdělanost je fakt důležitá, jak říká Petr Dvořák když to srozumitelně shrnu ... zprávy a názory na sociálních sítích jsou ty špatné a manipulativní, Česká televize je pravdivá a nemanipuluje a to ještě s NADHLEDEM A V SOUVISLOSTECH *3* ale jak říká sv.Václav Moravec i o tom se po jeho pořadu bude mluvit. A má pravdu protože už zbývá jen to mluvení. Psaní na facebooku apod je jak říká Petr Dvořák i dle učebnic fake news. To co si veřejně myslíte a napíšete to veřejně je fake news !!!

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: