XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

televize

televize

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
jak často koukáte na televizi? co tam sledujete nejčastěji? jaký kanál?
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: LiThius.di.aLumiNi

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První | « | 1 z 4 | 2 | 3 | 4 | » | Poslední

 

guest Muž Mythos ... 22.11.2018 11:05:09 ... (32/32)
Re (2): Česká televize
Odpověď na příspěvek od Jard01 ( jard01@centrum.cz ) z 12.11.2018 00:03:31:

POZOR !!! Ona Česká televize rozjela svoji pojistnou kampaň za podpory Plagy jak si vychovávat další generace diváků. Už i na základních, středních i vysokých školách se bude vyučovat taková tá mediální gramotnost. Smyslem vyučovat mediální gramotnost je aby měli lidi stejný pohled na věci jako nezaujatá a nejpravdivější Česká televize. No hodně hojně věčně a vděčně se nadává na komunisty ... Ale Nový předmět na školách o mediální gramotnosti podle České televize je svazáctví jak hrom. Ještě přidat zvyk že vybrané školy kde bude výchova mediální gramotnosti nejlepší dle známek, výlet do Kavčích hor s kytkami a ještě buchty ze školní jídelny. Prostě jednoduše řečeno pro propagandu České televize se udělá vše. A lidi jí prostě musí mít rádi když jí platí a Česká televize za to učí děti jak mít ještě radši Českou televizi a jak mají správně dle České televize rozeznávat pravdivé a lživé a manipulativní zprávy. Už jen ten věčný pohled na pekelné Rusko ... V České republice se odchází do důchodu v 65 letech ale to je v pořádku to je v prospěch a je to pozitivní zpráva. Ale ten Lucifer zvaný Putin že prosazuje skoro stejný model místo že Rusové doposud v 55 letech tak to už je fakt zavrženihodný trestní čin který by měla EU sankcionovat.

Milí žáci a studenti chvalte a velebte Českou televizi a jen Českou televizi která za nucené peníze vás tak skvěle dokáže i vzdělávat. Mediální vzdělanost je fakt důležitá, jak říká Petr Dvořák když to srozumitelně shrnu ... zprávy a názory na sociálních sítích jsou ty špatné a manipulativní, Česká televize je pravdivá a nemanipuluje a to ještě s NADHLEDEM A V SOUVISLOSTECH *3* ale jak říká sv.Václav Moravec i o tom se po jeho pořadu bude mluvit. A má pravdu protože už zbývá jen to mluvení. Psaní na facebooku apod je jak říká Petr Dvořák i dle učebnic fake news. To co si veřejně myslíte a napíšete to veřejně je fake news !!!
Jard01 Muž Jard01 (jard01@centrum.cz) ... 12.11.2018 00:03:31 ... (31/32)
Re: Česká televize
Odpověď na příspěvek od Mythos z 06.03.2018 21:26:04:

Tak třeba se jednou dočkáme a*2128*česká televize*2129*sama zanikne pro nezájem diváků*643*




*4992*Nic nepřináší větší smutek, než vzpomínka na štěstí v dobách neštěstí*4992*
guest Muž Mythos ... 06.03.2018 21:26:04 ... (30/32)
Česká televize
Zdravím

O České televizi se toho dá prodiskutovat opravdu hodně. Důležité je že zde platí pravidlo koho chleba jíš toho píseň zpívej a ČT zcela zaujatě dle zájmů různých politiků. A také to financování z našich peněz ... A ještě za naše natáčí filmy, pohádky atd a pak je nám nabízí za peníze. Také staré pořady a filmy nabízí ČT jiným televizím za opravdu tučnou sumu.
guest Muž Radagast ... 05.03.2017 20:54:13 ... (29/32)
Re (2): tv Doma a tv Markíza
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 05.03.2017 17:41:36:
Ano a teď jsem slyšel že se chystá cosi i u nás ohledně pořadů které produkují televize. A všiml jsem si že i některá videa na youtube což bych i chápal akorát příjde mi divné až nepochopitelné proč např. film V peřině a písničky z něj jsou veřejné jen z části a třeba závěrečnou scénu bylo možné jistý čas vidět a teď už ne. Nebo nechápu chceš vidět klip od skupiny či zpěváka českého který zpívá česky atd a youtube ti napíše že video není dostupné v tvé zemi *105*

Ohledně tv Markíza ... tv Markíza oznamuje na Markíza internacional že všechny pořady produkované právě Markízou se přesouvají na internacionálku.

Ono to celé není příjemné pro poskytovatele kteří musí řešit nespokojené lidi. Problém je dvojitý ten první je že lidem co končí předplatné nebo pro možné nové ztrácí smysl si za služby platit když mají digitální vysílání zdarma. Další problém je ten že uživatelé si mohou nárokovat kompenzaci za zaplacené služby do kterých parřila tv Doma i tv Markíza. Poskytovatelé satelitního vysílání by měli pak logicky vyžadovat náhradu škody po televizích. Tam nevím jak by se to řešilo jestli to televize z ničeho nic ukončili s poměrně malou lhůtou oznámení a nebo jestli poskytovatelé to již věděli dopředu a mohli informovat zákazníky dopředu.

Ono i další změny které se dějí ohledně digitálního vysílání. Nedávno byla změna rozsahu pouze na příjímání programů pouze v HD spousta lidí si kupovalo nové přijímače. A taky se teď bude upravovat i digitální vysílání z DVB-T1 na DVB-T2, a teď kdo chce věřit tvrzení že i pro výrobce televizí a příjimačů to je nová informace? Všiml jsi někdo akcí na Vánoce a po Vánocích těch slev v elektronice na televize?

No ohledně videí zdarma přes internet nevím jestli jsi myslel streamy které mají na stránkách televize ale já to zkoušel dvakrát a než jsem se dostal přes úvodní sérii reklam které nešlo přeskočit tak jsem si řekl že než se dívat na další úseky reklam rozdělené v celkovém videu tak prostě to vzdám.
Ebisek Muž Ebisek ... 05.03.2017 17:41:36 ... (28/32)
Re: tv Doma a tv Markíza
Odpověď na příspěvek od Radagast z 05.03.2017 12:26:09:

Já to už četl od několika zdrojů a hádám, že příčinou je snaha ušetřit na pseudoautorských právech na filmy. Pokud Markíza koupí film a je vysílaná skrz satelit ve dvou, třech, nebo kolika zemích - je to zohledněno v licenci. Pokud si vydupou, že skutečně vysílají jenom pro pár lidí, tak je to vyjde levněji. Ale nemyslím si, že je to správná cesta. Ačkoli už několik televizí realizuje něco, jako třeba hybridní vysílání, stejně je to nepoužitelné, pokud místo 80% pořadů u vysílání po internetu je akorát screen "Tento pořad nemůžeme vysílat online".

Přitom v tom není rozdíl. Kolem mě lítá vzduchem ten samý video stream, který můžu ZDARMA chytat na televizi, kterou nechci, jelikož to je další zbytečný a jednoúčelový lapač prachu. Proč bych nemohl toto vysílání přijímat třeba přes internet na počítač? Něco jako omezení na IP z regionu je něco, čím úspěšně spousta služeb šikanuje uživatele někdy od roku 2008. *105*
guest Muž Radagast ... 05.03.2017 12:26:09 ... (27/32)
tv Doma a tv Markíza
Dne 1.3.2017 televize tv Doma a tv Markíza ukončili vysílání pro území České republiky. Před časem tv Markíza ukončila i digitální vysílání. Důležitá informace je že TV DOMA A TV MARKÍZA UKONČILI VYSÍLÁNÍ SE VŠEMI POSKYTOVATELI SATELITNÍHO VYSÍLÁNÍ PRO ČESKOU REPUBLIKU. Proto je chybné celkovou situaci chápat že chyba je u poskytovatelů satelitního vysílání. Vaše připomínky a otázky spíše směřujte na dané televize tv Doma a tv Markíza. Poskytovatelé satelitního vysílání za celou situaci nemohou.
Ebisek Muž Ebisek ... 16.04.2016 01:38:32 ... (26/32)
Reklama v kině
Když jsem si dneska pročítal materiály ohledně etičnosti blokování reklamy, narazil jsem v jednom vedlejším článku na Lupě na velmi výstižný komentář, který se týká sice kina (nikoli televize), ale myslím si, že by se nad ním měl celý filmový průmysl zamyslet.

"Já už jenom čekám kdy dostanu v kině od obsluhy po hubě za to že tam pravidelně přicházím až po reklamách cpaných lidem za jejich peníze!"

Docela živě si pamatuju, jak jsem byl naposledy asi po deseti letech v kině. Nechal jsem tam ve dvou lidech asi pětistovku (včetně předražené Coly) a PŮL HODINY jsem se za svých 500Kč díval na reklamy na Sportku a Hyundai... Pak mi teprve za mé peníze pustili hodinu a půl dlouhý film. Cítil jsem se tím okraden. O své peníze a o svůj čas. A pochopil jsem, proč lidi raději film ukradou na torrentu v shit kvalitě nahrávané mobilem z klína v kině, než aby na to šli na velké plátno...
Ebisek Muž Ebisek ... 24.08.2014 15:54:48 ... (25/32)
Televize
Teď jsem se pravidelně začal dívat na filmy na Prima Play. Ale opět, pouze po internetu, když to mi vyhovuje. Za bednu podle vysílacího programu stále zásadně neusedám *40*
guest Muž TELEVIZE-PRIMA ... 01.02.2014 02:25:01 ... (24/32)
ahoj a zas čus
z televize *5528* vás zdraví pan polheraich*2789**216*
Ebisek Muž Ebisek ... 15.04.2013 20:49:17 ... (23/32)
Re: Voyo
Odpověď na příspěvek od telemaniak z 09.12.2012 16:44:15:

Na linuxu to bude stát za hovno, protože to mají v MS Silverlight, takže máš na výběr pouze komptatibilní moon light, který ovšem funguje jenom na část pořadů a u ostatních ti to při přehrávání zahlásí chybu. Osobně jsem to zkoušel. Nefungujou ty pořady, které jsou v HD.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První | « | 1 z 4 | 2 | 3 | 4 | » | Poslední

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: