XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Dotazy

Dotazy

Dotazy

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Dotazy ohledně služby XChat.cz
Pozor   *90* Než přispějete:

► Před přispěním zkuste nejprve hledat v nápovědě.
► Ujistěte se, zda nemáte zapnuto Greasemonkey, Stylish nebo jiné rozšíření ve svém prohlížeči, které může způsobovat Váš problém.
► Pokud se vám něco nezobrazuje, jak má, zkuste nejprve vymazat cache prohlížeče.
► Pokud máte potíže s místností a tamními java skripty, na LITE verzi můžete v místnosti snadno přeskočit, pokud na konec URL (řádek s adresou stránky) připíšete: &js=0&nonjs=1 Problémy se mohou nejčastěji vyskytovat u starších verzí internetových prohlížečů (Internet Explorer 5 ve Windows 98, 2000 apod.).

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První | « | 1 z 273 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | » | Poslední

JohnyČervená hvězdička Muž Johny (XChat.Johny@gmail.com) ... 08.10.2024 22:26:57 ... (2722/2722)
Re: Hledaný uživatel je v ochranné lhůtě před smazáním.
Odpověď na příspěvek od Dracek_m ( dracek_m@centrun.cz ) z 08.10.2024 20:39:48:

Ano je to přesně tak, že si sám nechal účet smazat a nyní mu běží 14 denní ochranná lhůta, kdy se ještě stále může přihlásit a proces smazání tak zastavit... :)
Dracek_mModrá hvězdička Muž Dracek_m (dracek_m@centrun.cz) ... 08.10.2024 20:39:48 ... (2721/2722)
Hledaný uživatel je v ochranné lhůtě před smazáním.
Zas prudím s uživatelem:-). Myslím si to dobře, že pokud mi v profilu uživatele to píše "Hledaný uživatel je v ochranné lhůtě před smazáním.", tak jediná možnost je, že si nechal změnit nick (to bych viděl vedle, navíc neměl hvězdičku, takže těžko), nebo si sám musel dát smazat profil?

Protože blokace jsou jasně vidět viz předchozí můj dotaz. Takže jiná možnost asi není, že? Zarazilo mě takto, že jeden virtuální známý se takto dneska přihlásil, byl tu osm minut, a o chvíli později jsem ho našel v tomto stavu. Bohužel na něj nemám jiný kontakt, takže mám smůlu. A ne, nemyslím, že utíkal přede mnou:-).
JohnyČervená hvězdička Muž Johny (XChat.Johny@gmail.com) ... 13.05.2024 22:31:51 ... (2720/2722)
Re (3): "Hledaný uživatel je blokován", ale chatuje v místnosti?
Odpověď na příspěvek od Dracek_m z 13.05.2024 22:06:12:

Za určitých okolností je teoreticky i toto možné...
Pak jedině zkusit upozornit někoho z online administrátorů, ať ho ještě killnou... :)
Dracek_mModrá hvězdička Muž Dracek_m ... 13.05.2024 22:06:12 ... (2719/2722)
Re (2): "Hledaný uživatel je blokován", ale chatuje v místnosti?
Odpověď na příspěvek od Johny ( XChat.Johny@gmail.com ) z 13.05.2024 21:36:46:

To právě nebylo ono, protože podle údaje v místnosti byl stále aktivní "nemluvil" se nezvyšovalo, ba bych řekl, že bylo i nulové. Dokonce bych přísahal, že tím, že "psal něco nedávno na sklo" jsem chtěl říct, že to psal až poté, co jsem se díval na jeho profil a zjistil, že je zablokovaný.
Ale jasně, od té doby se nepřihlásil, stále zablokovaný údajně je. A pak jsem měl jiné starosti, než ho sledovat hodinu. Jestli to byl bug a dokud se neodhlásil nebo neodešel, tak tam mohl fungovat, nebo ne.
JohnyČervená hvězdička Muž Johny (XChat.Johny@gmail.com) ... 13.05.2024 21:36:46 ... (2718/2722)
Re: "Hledaný uživatel je blokován", ale chatuje v místnosti?
Odpověď na příspěvek od Dracek_m ( dracek_m@centrum.cz ) z 10.05.2024 13:56:50:

Uživatel byl zablokován v době, kdy se již nacházel v místnosti...
Systém ho zablokuje a zpravidla zruší relaci... nick zůstane fyzicky v místnostech viset do vyhození za 45 minut neaktivity, ale uživatel k němu již reálně přístup nemá... :)
Dracek_mModrá hvězdička Muž Dracek_m (dracek_m@centrum.cz) ... 10.05.2024 13:56:50 ... (2717/2722)
"Hledaný uživatel je blokován", ale chatuje v místnosti?
Já tomu nerozumím. V chatu vidím, uživatele, psal něco nedávno na sklo, můžu mu šeptat, ale když kliknu na jeho profil, napíše mi to "Hledaný uživatel je blokován." a nic víc.

To mi nedává smysl. Předpokládal bych, že dokud je blokován, tak nebude moct ani něco na Xchatu dělat. A ne, že když si ho přidám do poznámek, tak vidím, že je v místnosti.
mistrmaster Muž mistrmaster (mistrmaster@seznam.cz) ... 25.08.2023 08:07:38 ... (2716/2722)
Re (2): přístup
Odpověď na příspěvek od GymJWM ( gymjwm@xchat.cz ) z 24.08.2023 20:46:55:
Díky, vím, že by se placená používat neměla proto se ptám. Nerad bych kvůli tomu dostal ban. Nicméně jsou situace, kdy ani domácí nepomůže a pak mohu použít právě jen tu placenou ( stalo se mi to jednou v Turecku a jinak třeba v Číně) . Používám "kvalitnějš"í placené VPN co si umí většinou poradit i se sofistikovanějšími blokacemi a testnul jsem to i pro xchat a fungují. Ale jak jsem již napsal, nerad bych kvůli tomu dostal ban.
Díky
GymJWMČerná hvězdička Muž GymJWM (gymjwm@xchat.cz) ... 24.08.2023 20:46:55 ... (2715/2722)
Re: přístup
Odpověď na příspěvek od mistrmaster ( mistrmaster@seznam.cz ) z 24.08.2023 09:01:57:

VPN doma je naprosto v pohode. Placena VPN uz z principu umoznuje anonymizaci, takze by se pouzit nemela a je mozne, ze ani nebude fungovat.
mistrmaster Muž mistrmaster (mistrmaster@seznam.cz) ... 24.08.2023 09:01:57 ... (2714/2722)
přístup
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, protože hodně cestuji a ne všude je možný přístup na všechny stránky vč. xchatu (- problém jsem měl např. v Turecku, Indii... někde jsou restrikce dané vládou, jinde majitelem připojení...) - je možné použít VPN kterou si pro tyto účely platím (případně moji vpn -běží mi doma, která ale ne vždy je dostupná a rychlá) k přístupu na xchat? Vím, že TOR a anonymizační systémy, proxy... by se používat neměly, jsou proti pravidlům xchatu a tak se ptám, hledám cestu...
Děkuji
Pavel
GymJWMČerná hvězdička Muž GymJWM (gymjwm@xchat.cz) ... 02.04.2021 23:28:10 ... (2713/2722)
Re: Dobytek
Odpověď na příspěvek od Nudle_s_makem z 02.04.2021 17:09:56:

To oboji je zalezitosti policie. My tady nemuzeme suplovat jeji cinnost. Blokace realne nic nevyresi v obou pripadech. Pokud pro to jsou realne dukazy, je potreba podat oznameni. Pokud by neco z toho probihalo verejne na XChatu, pak samozrejme je vhodne zavolat administratora a za takove jednani trestat i zde.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První | « | 1 z 273 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | » | Poslední

Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: