XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 24.06.2023 00:48:48 ... (Strom/Strom)
Z receptů naposledy vyzkoušeno.
.
Křupavý platýs (Jamie Oliver: 5 ingrediencí, str. 138-139)

Platýse jsem samozřejmě nesehnal, ale Oliver uvedl, že to může být jakákoli "plochá bělomasá ryba"; sehnal jsem halibuta. A nebyl křupavý, protože byl už stažený z kůže. Celkově chutné a svěží, jen se mi to zdálo s tou cuketou dost vodnaté. I tak to třeba zkusím s candátem.

P. S.: Zkusil jsem to ještě s candátem, protože jsem ho snad nikdy nejedl. I rodině chutnal více než halibut (což je vlastně platýs, jak jsem teprve teď zjistil), jehož chuť jim přišla fádní, málo rybí. Ale zopakoval jsem jim zachycené vysvětlení, že říční ryby mají vždy výraznější chuť než mořské.

70%

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: