Z receptů naposledy vyzkoušeno..
Stir-fry s edamame (
https://www.bozskyjezbozskyzij.cz/recept/miska-s-edamame/ )
Neupravený seitan (
https://cs.wikipedia.org/wiki/Seitan ) vypadá opravdu odporně a chutná jako vodou nasáklá chlebová kůrka. *69**3* Navíc nechápu, jak ho můžou doporučovat v dnešní době, když je to podle složení überlepek. Nicméně marináda to spravila a je to taky to, co mi na celém jídle chutnalo nejvíc. K jistému otrávení rodiny jsem ji několikrát použil na ochucení masa v téměř přírodní nebo asijské úpravě. Ale mají smůlu - já vařím, oni jí. Chtějí něco jiného, můžou si to uvařit sami. *70**3* Pravda je, že jsem musel vybalancovat množství čili pasty a zázvoru, protože dohromady to bylo dost pálivé a štiplavé.
60%