XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 17.09.2022 16:10:28 ... (Strom/Strom)
Z receptů naposledy vyzkoušeno.
.
Voňavé jehněčí kari (Jamie Oliver: 5 ingrediencí, str. 232-233)

Opět místo ramínka kotleta bez kosti. Pochyboval jsem, že jsem to měl opékat nasucho a dusit bez vody, ale nepřipálilo se to a "nevypocené" lilky opravdu pustily hodně vody. Dokonce bylo maso hotové dřív, než to stihlo zhoustnout do konzistence na obrázku. Nenaplnily se ani obavy, že 2 velké lilky jsou na 400 g masa hodně.

Vonělo to, ale zase ne tolik. Nebylo to taky moc hezké. Nicméně - maso se povedlo a lilek to vhodně doplňoval. Opět ale - bylo to těžké jídlo i s odlehčujícím jogurtem.

75%

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: