Z receptů naposledy vyzkoušeno:.
Opékané čínské rýžové nudle (
https://recepty.vareni.cz/opekane-cinske-ryzove-nudle/ )
Vzpomněl jsem si, že mám ve špajzu zbytek rýžových nudlí od příbuzných. Udělal jsem ale zásadní chybu při přípravě - sice jsem včas zjistil, že se opravdu vaří jen 3 minuty, ale chybně jsem je vařil předem; jak odkapávaly a stály, zatímco jsem dělal maso se zeleninou, slepily se mi do kompaktního... nákypu (olej jsem do vody nedával, protože jsem je měl ještě smažit, ne?). Do masa se zeleninou jsem to rozpatlával s nechutí, že to bude blaf z převařených nudlí... ale překvapivě se to nejen dalo jíst, ale bylo to dokonce dobré. Inu, to je asi to domácí vaření. *40**3*
A to se mi ještě toho zelí zdálo hodně a naopak málo 7iminutové rozestupy na změknutí masa a zeleniny, ale vše bylo tak akorát.