XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 14.11.2010 22:18:44 ... (Strom/Strom)
Gorillácké diskuse o reality shows
.
misticjoe: [Zaujal mě] depresák se svou recitací. Byť si Lucka spletla pot ztékající z jeho otylého čela se slzami, byla to dle mého kvalitní nedělní chvilka poezie, kterou bych čekal na dobrou noc. Ono se tak nějak vždycky líp usíná, když člověk ví, že je někde kolem ještě větší tragéd, než je on sám...

misticjoe: Je to jasné dané - Krus je vtipný glosátor, Bílá zpovykaná fanynka, s kterou by kdejaká ortodoxní feministka nejraději vytřela letecký hangár, a Slávik je kat. Co na tom hledat jiného?

misticjoe: Geronti se na break dance rozhodně nedívají, pokud tedy nechceš tvrdit po vzoru 15ti letých cool polykačů spermatu, že geront je cokoliv nad 25 let. (ty wogo, tenhle příspěvek už teď nemá šanci přežít, ale bať) Už jen proto, že tenhle druh akrobatického tance není tak starý, aby si na důchodcovský věk mohl dělat nároky z jakéhokoliv pohledu.
°_m-M-m_°: Mám intenzívní pocit, že se myšlenkově míjíme. :-)
misticjoe: Mám intenzivní pocit, že mi to tak vyhovuje :-)
Misticjoe je další z mých důsledných kritiků, které mi nedá neocitovat, když tak perlí. Navíc, když tam nejsem ani já, ani "pan doktor", aspoň někdo tam v každé diskusi hodí nějakou teplou narážku - minule se mu zdála "géjská" jojova představa "louky plné květin, motýlků a zurčivých pramínků, rozčísnuté tříproudovou dálnicí, po níž pádí stádo ušlechtilých okovaných koní"; mně naopak připadá taková představa hypermačistická - ten obraz vyplenění, zprznění, dominance a hrozivý hluk neodvratné zkázy, skoro bych tam viděl i čtyři příšerné jezdce Apokalypsy. *66**3*

jojo: Tradičně jsem se jako jediný člověk v republice díval na Talentmanii, tak mohu díky svému výsostnému postavení podrobně poreferovat. Tentokrát jsem zkusil i začátek, ale k mé smůle jsem natrefil na nějaké ne úplně nejlepší místo. Když jsem se zotavil, tak jsem zkusil ještě prostředek pořadu a zase slabší místo, stejně výsledek u třetího pokusu, to už jsem byl zralej na psychiatra. Pak mi to došlo, sakra, vždyť já se dívám na Primu a na její Talent. Ta úleva. Bohužel mi nalháváni nevydrželo dlouho, byla to opravdu má milovaná Talentmania. Samozřejmě nemám nejmenších pochyb, že jsem měl prostě nehoráznou smůlu a zbytek pořadu byl skvělý, co skvělý, grandiózní, takže kdo byste se chtěl dívat, tak se dívejte, dva jsou odjakživa víc než jeden.

http://www.gorilla.cz/article/televize/reality-show

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: