XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 03.09.2010 23:18:05 ... (Strom/Strom)
Reflex 11 / 2010
Jiří X. Doležal:

Sex s podřízenou je novodobou formou otroctví, ubohá žena ve strachu o obživu trpně snáší sexuální zotročení, není schopna se mu postavit a je pouhou hračkou ve chlípných rukách svého šéfa. Její lidská práva jsou tím beznadějně pošlapávána. Ministerstvo pro lidská práva by přece mělo proti něčemu takovému důsledně vystupovat a není možné, aby pan ministr brojil proti něčemu, co sám nezná. Proto je v jeho funkci poměr s podřízenou v podstatně nutností a povinností.

Řekni ne rasismu!

Role ministra pro menšiny samozřejmě nespočívá jen v tom, aby bojoval proti gender, ale i proti rasové diskriminaci. A to nejen proklamacemi, ale příkladem. A ministr [Michal] Kocáb skutečně konal – celá novinářská veřejnost přijala s úlevou, když slečnu Abbasovou přijal jako svou tiskovou mluvčí a dokázal, že minority se uplatní i ve vládě. Tento výjimečný a žádoucí akt tolerance a vstřícnosti nezůstal jediným - pan ministr se se svou exotickou tiskovou mluvčí sblížil tak, jak mu velí etika úřadu, tak, jak všichni od ministra pro menšiny chceme, prostě tak, jak by učinil každý, kdo skutečně odmítá rasismus, rasovou diskriminaci a etnické stereotypy.

Média však z tohoto aktu, který je doslova důkazem ministrovy otevřenosti, multikulturnosti a uvědomělosti, udělala skandál místo toho, aby pana ministra pochválila za osobní nasazení v boji proti diskriminaci. Proto alespoň my vystupujeme na jeho obranu, žádáme ho, aby v úřadu zůstal a dál stejným způsobem bojoval proti rasismu, gender diskriminaci a maloměšťáctví sbližováním s dalšími a dalšími jemu podřízenými příslušníky exotických menšin.

Takže místo rezignace slečny Abbasové by bylo mnohem vhodnější, kdyby si ji Kocáb v úřadě ponechal, a ještě přibral jako asistentky se stejným rozšířením pracovních povinností, jako měla Lejla, jednu Eskymačku, jednu Křovačku z kmene San a palestinského homosexuála.

(Po šéfredaktorovi zaperlil vrchní český hulič, i když uznávám, že je to na hranici se znevažováním problematiky obtěžování na pracovišti a zároveň hulvátství vůči vztahu dvou lidí. *40**14* Ale ten "palestinský homosexuál" je kromobyčej šťastné spojení, protože tam se toho schází tolik... *40**3*)

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: