XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Plukasovo blok

 

Plukasovo blok

Plukasovo blok

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
z různých mých zájmů a náázorů
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž plukovnikoneill (plukovnikoneill@seznam.cz) ... 26.06.2010 13:35:30 ... (Strom/Strom)
minulost - přítomnost - budoucnost
Sedí odsouzený na křesle smrti. A farář mu nabídne,že ho vyzpovídá. Vězeň souhlasil - Víte otče,to bylo tak, kdysi o mě jeden kamarád napsal - že jsem hloupý. to bylo před 5 lety. A tak jsem ho pak zabil. Ale proč po pěti letech? ptá se farář. protože dřív se mi to nehodilo. A nemyslíte,že je hloupé vytahovat minulost kvůli přítomnosti a tím si kazit budoucnost? - ptá se otec. No, možná je,ale teď už to nezměním a budoucí čas už pro mě není.

Někdo něco napsal - já taky toho napsal dost,ale proč bych měl po každé vytahovat to co bylo před nějakou dobou? Pokud o to někdo stojí, omlouvám se za výroky které padly, a to už při jakékoliv situaci. To co jsem řekl a napsal plynulo z mého přesvědčení a taky z práva na svobodnou mluvu.

Dřív jsem měl kamaráda, s tím jsme se rozešli ve zlém a po čase začal zase komunikovat - omluvil se a já se mu omluvil za to,že jsem mu jednu vrazil. nakonec jsme se tomu u piva zasmály, protože není dobře, když kamarády rozdělí spor.

nechte už toho vytahování screenů na každé slovo co kdo řekl, užívejme si pokecu, dokud budeme moci, nekažme si život blbostmi.

---------------------------------------- ---------------------------------------- ---------------------------------
jednejme tak, aby pro nás nemusely jezdit tyto vozy a ti co je potřebují, těm, pomoci zkusme. Na nohách vám ten zvuk příjde jako každý jiný,ale z polohy vleže na chodníku jej budete čekat s každou vteřinou http://www.youtube.com/watch?v=FRD9Yz0qq7c
guest Muž PaoloPavel ... 26.06.2010 16:38:24 ... (Strom/Strom)
Re: minulost - přítomnost - budoucnost
Odpověď na příspěvek od plukovnikoneill ( mailto:plukovnikoneill@seznam.cz ) z 26.06.2010 13:35:30: Presne. S timhle nemuzu nez souhlasit.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: