XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Plukasovo blok

 

Plukasovo blok

Plukasovo blok

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
z různých mých zájmů a náázorů
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž plukovnikoneill (plukovnikoneill@seznam.cz) ... 01.06.2010 19:39:25 ... (Strom/Strom)
Nic mě nenapadá -asi skutky
Nedávnoi jsem šel z práce. Koukám na chlápka v autě jak vyjíždí z autoopravny, v ruce telefon a najendou se rozjel . Z boku to do něj napálil pán s dodávkou. Chlůpek vylezl z auta a začal na něj hulákat. Pán vylezl a říká - jsem na druhém jízdním pruhu a vy jste začal zatáčet pozdě. Tak nevím , proč na mě zvyšujete hlas. Chlápek se na něj podíval a říká - moment já jen domluvím s tchýní. a vzal mobil - Maminko, právě jsem díky vám naboural, takže rozhodně nemyslete, že bych vám pomohl vymalovat. - no krásná scéna, vážně - bohužel realita.
Včera jsem šel s Lucinkou po ulici v Praze libni. musel jsem k Liedlu přejít silnici - na každý straně dva proudy a uprostřed dvoukolejná tramvajová tra´t. Tak jsem čekal na chodníku u přechodu - zastavilo mi jedno auto blíže u chodníku a když už jsem se chystal jít do druhého pruhu,tak to auto klidně předjížděl mladý blb. nadával jsem,ale co, šli jsme. Pak čekám u druhé silnice a najendou mi zastavila dodávka a když už se chystám zase na druhý pruh,tak jede starší pán, začal přibržďovat a najednou se rozjel. tak jsem na něj zařval. On zastavil a prej co si to dovoluji. tak jsem mu klidným hlasem nasraného otce řekl: Málem jste mi přejel dceru a vy si ještě dovolujete mít kecy? No starší pán zalezl do auta a odjel.
Dneska jsem čekal na Renču u knihovny na Smíchově. Byl tam chlap,který seděl v divný poloze. prošlo mnoho lidí kolem a každý se jen ušklíbnul, popř. ohrnul nos a šel. Zastavil jsem se a přemýšlel. Je mrtvý,nebo není? Vzhledem k tomu, jak vypadal a jaká u něj byla vůně, jsem na něj nesahal. Vzápětí - už jsem bral do ruky mobil,abych zavolal na záchranku, vydím jak jede MP Praha. Zastavím je a říkám, že tam je nějaký muž a dle polohy v jaké se nachází si nejsem jist, že je v pořádku. policista zajel ke kraji a šel ještě se dvěma kolegy na to místo. Muže probraly a byl naštěstí v pořádku. Čekal jsem, že mi policisté vynadají za zbytečnost - naopak, poděkovaly mi a řekly. že je dobře že mi nejsou ostatní lhostejní. nebudete mi asi věřit,ale velmi mě to potěšilo.
guest Muž Benigna ... 01.06.2010 22:43:50 ... (Strom/Strom)
Re: Nic mě nenapadá -asi skutky
Odpověď na příspěvek od plukovnikoneill ( mailto:plukovnikoneill@seznam.cz ) z 01.06.2010 19:39:25:

Já mám s policajtama rozporuplné zkušenosti. Třeba tu, když synovi na motorce ulítnul batoh s dokladama a kdosi to našel a odnesl na policii, A státní policajti přijeli ( dva spolu ) k nám domů a vyděsili mě k smrti. Myslela jsem, že mi vezou už jen pozůstalost. Prostě to nedomysleli. Já jak viděla v jejich rukách ten batoh,když jsem otevřela dveře, tak jsem se málem složila. Jinou zkušenost mám, že když jsme byli v nemocnici na chirurgii na kontrole a měšťáci tam dovezli bezdomovce s rozbitou hlavou, tak tam s ním čekali na ošetření. Šla jsem si koupit k automatu kafe a ten pán mě požádal , zda bych mu taky jedno nekoupila. Vracela jsem se a v obou rukách kelímky a natáhla jsem ruku a podávala jsem tomu pánovi jeden. Sáhnul po něm policajt, vzal mi ho z ruky se slovy: Paní, já mám rukavice a ten pán má svrab" . A to kafe mu podal on.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: