XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 20.08.2023 12:45:46 ... (Strom/Strom)
Z receptů naposledy vyzkoušeno.
.
Bláznivě jednoduchý rybí páj (Jamie Oliver: 5 ingrediencí, str. 126-127)

Nebarvenou uzenou tresku jsem u nás nesehnal, ale všiml jsem si ruského obchodu, který smrděl uzenýma a sušenýma rybama. *40**3* Koupil jsem makrelu, odmočená šla velmi snadno stáhnout z kůže i zbavit páteře (tedy největších kostí). Nejspíš i díky odmočení chutnala jemněji než naše, v páji byla ještě lepší. Myslel jsem, že se páj bude rozpadat, když bylo filo těsto jen svrchu, ale přimíchaný strouhaný čedar to při (roz)pečení zpevnil, ačkoli (nebo díky tomu, že) jsem ho omylem nastrouhal nahrubo . Chuť byla osvěžující díky cibulkám a jemná i díky špenátu, problém mám jen s filo těstem, které se taky neshání dobře a pak ještě honem honem hledat další recepty na zbytek (protože mražené nemám rád a tohle by se navíc muselo rozrolovat a přeskládat, čímž by se mohlo i potrhat).

70%

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: