Z receptů naposledy vyzkoušeno..
Kuřecí kari (
https://www.igurmet.cz/recepty/maso/dr...re/kureci-kari-5699/ )
Využil jsem veder a podsunul rodině jídlo bez přílohy (rýže)... a stačilo jim to. I šmakovalo - chutě nepřeplácané, hezky vyvážené; kokosové mléko zjemnilo ostrou kari pastu, cukr zase potlačil kyselost té tamarindové.
70%
[Edit.] P. S.: Musím snížit na 60% a dát mezi neosvědčené recepty, protože podruhé to rodině nechutnalo. Vadilo jim hlavně množství cibule. Mně to pořád jelo, ale ne zas tak, abych si to vařil jen sám pro sebe. Taky jsem to dělal napodruhé hlavně proto, abych se zbavil tamarindové pasty, kterou jsem dostal jako exotickou lahůdku k narozeninám, ale nikdo neví, co s ní. *40**3*