Z receptů naposledy vyzkoušeno..
Vepřové se zeleninou na asijský způsob (
https://www.igurmet.cz/recepty/maso/ve...asijsky-zpusob-8497/ )
Je otázka, co za obří wok mají, že tam můžou prohazovat půl kila masa s hromadou zeleniny a nudlema navrch. Takže rozhodně doporučuju maso nakrájet spíš na tenké kostky než "tenoučké plátky" a pak čoi nejen podélně, ale i napříč. Dále mně osobně tak jemné ochucení nevadí, ale vybral jsem si to pro návštěvu, která je zvyklá na výraznější chutě. Takže jsem tam ve výsledku musel dát zhruba 2 lžíce sójovky místo pouhé lžičky. A nudle se mi už vůbec nepovedly - i 3 minuty varu jsou na rýžové vermicelli moc (téměř převařené), přehnal jsem to s množstvím (musel jsem polovinu dát stranou) a promíchané to vůbec nebylo tak hezké jako na obrázku. Aspoň to ale chutnalo líp, než to vypadalo.
60%