XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 02.04.2023 10:36:20 ... (Strom/Strom)
Z receptů naposledy vyzkoušeno.
.
Drůbeží vývar ( https://www.apetitonline.cz/recept/dru...yvar-zakladni-recept )

Při vaření nesmrděl tolik jako hovězí, ale výsledek byl podobný - hutná a přitom jemná masová chuť bez stopy chemie. Opečení a protlak tomu sice přidaly pikantní nádech, nicméně jsem se tím při opakování už nezdržoval. Ale teď jsem si vzpomněl, že zapomínám na česnek a tymián. Zkusil jsem ještě kachní vývar a zdál se mi ještě lepší a taky se mi hodí, že stačí koupit jedna kachní prsa, abych z toho měl hutnou snídani na 3 dny. Maso s kůží samozřejmě odřezávám a opékám (i když tam mi zase vadí, že kachní sádlo neskutečně prská). Následně hezky nařežu, přidám zeleninu čerstvou i naloženou... a mám s polévkovým hrnkem hutného vývaru s miso pastou a bylinkama odlehčenější, ale přitom podobně bohatou snídani jako ramen níže.

65% (s opečeným skeletem a protlakem), 70% (bez toho) a 75% (kachní vývar).
.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: