Z receptů naposledy vyzkoušeno..
Nadiya kouzlí v kuchyni (
https://www.csfd.cz/film/758791-nadiya...i-v-kuchyni/prehled/ ; vysílá Netflix) - epizoda Letní hostiny:
Jehněčí s rebarborovým glazé (BBQ Lamb with Rhubarb)
Hned na začátku problém, že mi e-shop na poslední chvíli oznámil, že objednanému jehněčímu v den dodání končí spotřeba, že ho můžu vrátit. A vrátil jsem ho, bylo cítit. Ale protože jsem měl hromadu rebarbory, tak jsem si skočil pro vepřovou krkovici. A dělal jsem to na grilovací pánvi, chvíli na sporáku, chvíli v troubě. Maso se povedlo, glazé bylo ale hlavně kyselé a nepovedlo se mi z něj udělat téměř krustu.
Grilovaný salát byl mnohem horší - kyselá břečka, kterou spálené kusy zeleniny nikam nepozdvihovaly.
60% (maso), 15% (salát)