XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 16.01.2021 18:39:27 ... (Strom/Strom)
Z receptů naposledy vyzkoušeno.
.
Zelené kari s kuřecím masem ( https://www.ceskatelevize.cz/porady/10...ari-s-kurecim-masem/ )

Nesehnal jsem kafrové listy a čerstvou bazalku, tak jsem nastrouhal limetkovou kůru a dal bazalku mraženou. Kokosový krém mi vypadl z hlavy, tak jsem dal méně kokosového mléka a vařil trochu déle.

Hlavně nevím, kde jsem vzal, že zelená kari pasta je míň pálivá než červená. Sotva jsem tu zelenou otevřel, kapsaicin mi vletěl do nosu s takou intenzitou, že jsem myslel, že jsem u otevřenýho okna chytil koronavirus, jak jsem se rozkašlal! *40**3**3* (Chilli papričku navrch jsem si samozřejmě odpustil.)

I když jsem vařil déle, lilek jsem nerozvařil a kuřecí nepřevařil. Platí zhruba totéž, co pro červené kuřecí kari, vyzkoušené minule: není to zase taková exotika (snad až na tu limetkovou kůru, která ale původně v receptu není) a bylo to hlavně pálivé (i když to trochu zjemnily cukr a rybí omáčka).

4* z 5

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: