Z receptů naposledy vyzkoušeno: .
Lepkavá ďábelská křidýlka (Jamie Oliver: 5 ingrediencí; str. 96-97)
Vzhledem k tomu, kolik jsem musel přidat vody na pánev, aby byla zmíněná křidélka přikrytá, obával jsem se převaření. Zvláště když se to mělo ještě vařit lehkým varem až 45 minut. Nakonec bylo masíčko ale lahodně měkoučké a šťavnaté. "Ďábelské" zas tolik ne, protože jsem asi použil méně pálivou chilli papričku, ale to mi nevadilo.
Celkově velmi dobré, i když se mi do opakování nechce jak kvůli dlouhému vaření, tak kvůli malému množství masa (jasně, příště bych mohl takhle uvařit třeba stehýnka, ale to prostě není tenhle recept).
P. S.: Ty vole, to to utíká! Sice jsem si říkal, že už bych měl něco vložit, ale že je už skoro měsíc pryč…? *40**3**14*
.
|