XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 23.12.2017 10:16:23 ... (Strom/Strom)
Ajajaj, mi to tu zavřou...
...že fórum zanedbávám. *40**3*

Prostě jsem se k němu nedostal, ačkoli jenom nemakám a nešprtám. Dokonce jsem toho spoustu zkouknul, spoustu přečetl, víceméně stíhám i sledovat domácí a zahraniční dění. Jen se mi k tomu nechce ještě psát.

Taky se pořád nechci chlubit svým udatným bojem o místo ve společnosti ("na výsluní" nebo "ve společenském žebříčku" by nebylo přesné). *30**3*

A to ještě nastoupil takovej vykyslej pytel sraček, kterej hned, jak si všimnul, že stojím na okraji a nemám ani podporu ostatních, si začal na mě votevírat hubu a později do mě i schválně strčil. Ani já nemůžu uvěřit, že se mi ho povedlo zpacifikovat bez rvačky, do který bych klidně šel, kdyby na to přišlo, protože to jako ne. Ale stačilo, abych se nenechal vyprovokovat ani tehdy, když si na mě votevíral hubu kvůli něčemu, co sám dělal, a naopak ho odstrčil hned, jakmile kvůli mému přehlížení přešel k fyzické konfrontaci. Raz dva vyměknul a šel si hledat oběť jinde. *70**14*

Ale aspoň jsem uzavřel hodnocení trojice gay websérií na GayTitulcích.info (XChat delší https linky už přesměrovává úplně špatně, takže Addicted / Heroin + The Boy Next Door [2017]), kam jsem první recenzi (Daddyhunt: The Serial) mrsknul co nejdříve, aby se nový překladatel nenaštval, že mu titulky jen kritizujeme.

Na ČSFD je jen Závislost (Šang jin, 2016; Addicted); průměrné hodnocení [1] mám někde zahrabané, tak vyjdu z toho, co mi vyšlo na GayTitulcích a dávám 3*.

Hezký svátky! *1384*

*54*

[1] Z (dostupných) hodnocení na ČSFD.cz, IMDb.com, RottenTomatoes.com a Metacritic.com plus vzhledem k žánru i na GayTitulcích.info.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: