XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 20.10.2016 18:32:42 ... (Strom/Strom)
Po občanských povinnostech ještě trochu politického pel-melu.
.
http://zpravy.aktualne.cz/domaci/clan...1e69966002590604f2e/ - *3**3**3*. A v Rudým právu! To je příznačný. Aspoň, že se nespletl, že "byl vlevo dole".

http://zpravy.e15.cz/zahranicni/ekono...a-na-duchody-1323972 - myslím, že taková zpráva velmi potěší Obamovi odpůrce, ale pokud jsou ekonomicky zároveň doleva, budou muset spolknout i hořkou pilulku, že ani tak výkonná ekonomika a bohatá země jako USA si nemůže dovolit "bezplatné" (úplně bezplatné není ani u nás) zdravotnictví a velkorysé důchody.

Já osobně ale nechápu tabulku níže v článku, z níž mi vychází, že největší deficit měl Obama v roce nástupu do úřadu, asi jako důsledek řešení krize v r. 2008, pak schodek soustavně zmenšoval - možná i zvýšením dluhového stropu - ačkoli ObamaCare spustil až od r. 2010, rok poté nařídil nálety na Libyi a už dva roky bojuje v Sýrii.

Možná proto se objevují i takové analýzy k současným americkým prezidentským volbám: http://www.kurzy.cz/zpravy/409242-cli...ivni-vase-portfolio/ .

Jak ty volby Donald Trump ponořil do bažin hulvátství, demagogie a narcisismu, ani není divu, že stejně jako náš prezident stejné krevní skupiny nesnáší novináře. Bodejť by ne, když navrch jeho protivnici umí podpořit s takto rozumnými argumenty: http://zahranicni.ihned.cz/amerika-us...-a-sexisticky-napsal .

Navíc si Trump sám naběhl podpásovým útokem na manžela Hillary Clintonové, která nebýt tak loajální k manželovi, mohla poukázat na to, že oba mají společné právě to, že na ně moc působí jako afrodisiakum a zamlžuje jim úsudek, tedy by se USA s Trumpem v čele mohly dočkat stejného mezinárodního ponížení jako v době trapné Clintonovy aférky. Určitě nehrozí, že Clintonová bude někoho osahávat nebo se spouštět v Oválné pracovně.

A ještě - kdo s čím zachází, tím i schází - sotva Trump Clintona obvinil přímo z obtěžování (ba i znásilňování), spustila se lavina podobných obvinění na jeho adresu: http://www.lidovky.cz/nikdy-jsem-je-n...410_ln_zahranici_fas .

A schválně, jestli bude mít Vladimír Putin pořád radost z očerňování Clintonové (třeba "odhalení" Russia Today, že údajně podplácí média, aby ji prezentovala v lepším světle, které převzal náš proruský Aeronet.cz [propagandu nelinkuju]), pokud takto oslabená podlehne v případě Trumpovy rezignace Miku Pencemu, tvrdému kritikovi Ruska (přitom by si s Putinem velmi rozuměl stran [znovuzrozeného] křesťanství a "homosexuální propagandy" - http://time.com/4406337/mike-pence-ga...t-religious-freedom/ ).

Koneckonců si Trump přes všechna velkohubá prohlášení už chystá půdu buď pro rezignaci, nebo porážku - http://www.lidovky.cz/trump-vystupnov...501_ln_zahranici_ELE . (Dnes oblíbené útoky na média jsou vrcholem trapnosti, když diváci jeho chování sledovali a jeho výroky poslouchali ve dvou mimořádně sledovaných živých přenosech.)

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: