XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 14.03.2011 19:44:06 ... (Strom/Strom)
Z gorilláckých diskusí o reality shows
.
°_m-M-m_°: Ale zajímavé na té vatě [v ČSMT] je [...], že to je asi jediná věc, na které Prima vytrvale trvá i přesto, že to je kritizováno a sledovanost jim každým týdnem klesá. Jiné nepěkné věci, za které byli kritizováni, už se napravovat pokoušeli, ale na tomto prostě trvají.

ondra: Jenže problém je v tom, že [tak jako semifinále z 21. 11. 2010] měla vypadat všechna semifinále [ČSMT]. Ne pouze 2 ze sedmi. A ještě když jsou ke konci. To chápu, že lidi přepínají jinam. Je to škoda, ale život jde dál no :(
Jimm: Přesně tak. [Ten] díl byl moc dobrý, takovéhle měly být všechny díly, jenže si na to zase divák musel počkat (cca 20:35). I Talentmánia by potřebovala zkrátit, ale tady v ČSMT to už vyloženě bije do očí. Když z prvních 30 minut je cca 25 (kromě toho sestřihu) úplně o ničem (vzhledem k talentům), tak to si řikám, že Prima snad ten souboj chce prohrát, jiné vysvětlení už fakt nemám. Nevím, jak to v TV doopravdy funguje, jsem jen obyčejný divák, ale podle logického uvažování je přeci snad na začátku diváka nějak navnadit, aby se mu show líbila a pak ho udržet, aby se na něco těšil a vydržel až do konce.

Rob: Hold český národ. Už to neřešte, to že je Česko Slovensko má talent lepší pořad než ubohá Telemánia ví každý. Důchodci to Nově prostě vyženou nahoru, což ale Nově, která cílí na mladé lidi, kde vede Talent, stejně radost nedělá. Kraus včera [21. 11. 2010] řekl, že hovězí si dneska obleče každej idiot, na Nově si ho oblík Mareš. A národ rozhodl - on radši idioty, než ty, kteří jsou na trochu vyšší úrovni. Nova si bohužel lidi vycvičila na podprůměrné estrádní show a tak kvalitní Talent prohrál.
quido: ..přestaň tady plácat něco o národu ...to si myslíš že každej onanuje a slintá u tv estrád jako ty??
(Zatím nejdrsnější reakce jednoho pisatele na druhého, ale zatím též bez devastujícího účinku na celkovou diskusi. Když pomyslím, co by se strhlo, kdybych si třeba rejpnul, že "nám holt Rob vzdává hold", tak prostě... paráda! *25**47**1*)

SUB: BATMAN! Nechápu jak se nekdo mohl nekoukat na Batman begins na Coolu... to je jako propásnout pohled na roj meteoritů kůli tomu že chcete koukat jak si váš pes hraje v pokoji s kostičkou...
Tomáš: Vůbec netuším o co se jedná a vůbec mi to nevadí:D

lola: Prima sklízí, co zasela. Naprosto nepochopitelně zku*vený Velký třesk, protěžování předem daných "vítězů", [Bílé, Krausovi a Slávikovi] po tom co předvedli se Zázrivým a Haškovou už nevěřím ani popel... I kdyby se kluci [moderátorský] rozkrájeli, mě už před časem produkce [ČSMT] otrávila takovým způsobem, že se prostě nedívám. Naopak, jak byla Talentmania ze začátku ubohá, je v ní na výběr z tolika talentů, že koukám. Mareše, Trošku a duo Hičkok v okamžiku jejich nádechu samozřejmě přepínám, to by mě zabilo. ;-)
Jimm: Mareš, Troška a MrGS - to je právě trojice (čtveřice), která vzbuzuje dost emocí. Každý z nich má hodně antifans, kteří jsou na ně vyloženě alergický. Ale na druhou stranu zase díky tomu vzbuzují nějaké emoce, mluví se o nich a jsou výrazní.
lola: To je možné, že vzbuzují emoce, u mě vyvolávají nauzeu, proto přepínám, to je celé :-)) mimochodem, stejně jsem to měla s uhýkaným diblíkem Bílou

I když jsem se s četbou loudal, přece jen jsem spěchal... *3**3* ...takže mi došlo až teď, kdy jsem už na první straně sekce Reality show (citace vkládám po cca 20 řádcích na mém širokoúhlém - menší než 21,5“ a zároveň kvalitní neměli - monitoru), že se sekce vůbec nehýbe, tzn. že nepřibývají nové články. Kouknul jsem se pod poslední článek - ani se nediskutuje. Škoda, ale mě to nepřekvapuje, podobné konce jsem už zažil, jakož i to, že si lidé radši stěžují, než aby přiložili ruku k dílu.

http://www.gorilla.cz/

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: