XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 13.03.2011 20:54:00 ... (Strom/Strom)
Přežil jsem japonskou game show 6 (epizoda RS)
.
Ještě minule měla Meaghan Donnella plný zuby ("Už mám dost toho jeho ksichtu."), teď se oba soustředili, aby prorazili smůlovatou sérii (Meaghan: "Kdybychom prohráli popáté v řadě, už by to bylo ubohý.").

Hlavní hra - "Stůj nehybně. Ne, ty stůj nehybně": hráči v kostýmech se museli připoutat k rotující židli (Justin: "Tentokrát se točila fakt rychle, skoro jsem zvracel."), až se zastavila, museli po kladině (nad tradičním bazénkem s moukou) kolem sebe projít přes středové točny k druhé židli, sebrat pás se zámkem (ten si hráč zapnul) nebo klíče, běžet zpět na točny, kde se jeden z nich snažil zámek jedním ze 3 klíčů otevřít. Jakmile bylo hotovo, běžel každý ke své židli.

Trapné kostýmy ženicha a nevěsty, kdy i ve smíšeném páru (z Tučňáků si šla sednout Bilenda, která má závratě) si šaty musel obléknout chlap (Donnell: "Mám si oblíknout šaty? To snad ne! [...] Ty šaty jsou směšný, ale za 250.000 USD si obleču růžovýho motýlka a růžový ponožky a budu běhat kolem a zpívat: ‘Kumbaya’." Btw. černošský spirituál), zámek na páse bylo velké růžové srdíčko; padlo na to pár pikantních narážek - moderátor: "Tak který šťastný pár půjde první?", Justin k Andrewovi, který se ani veleklíčem nemohl trefil do jeho dírky: "Tak už ho tam strč, proboha!" Opice měli tentokrát štěstí, i když zazmatkovaly (Meaghan si dala srdíčko na zadek, pak zapomněla klíče v zámku a když si to uvědomila, hodila je Donnellovi poslepu do mouky), povedlo se jim otevřít zámek hned na první pokus. Vyhráli těsně, ale to bylo radosti! Nemluvě o tom, jak hysterčili, když se dověděli, že vyhráli vlastně americkou cenu - pobyt v japonské pobočce luxusního hotelové řetězce Grand Hyatt, kde jim šéfkuchař připraví večeři podle přání (Donnell: "HURÁÁÁ, už žádný jídlo z krabičky!!!").

Donnell je neselhávající hláškař - na místě: "Přisunuli mi židli, dali na klín ubrousek a nalili, co jsem si přál. Připadal jsem si jako prezident." Meaghan pro změnu vyrazila dech šéfkuchaři, že by chtěla pizzu. Zaskočený kuchař opáčil, že to není problém, ale měla by vědět, že "to bude poprvé, co se v tomto hotelu podává pizza“. Ale pak si nechali oba poradit, nad jejich opulentní večeří se sbíhaly sliny i mně.

Donnel nezklamal, ani když je uvedli do prezidentského apartmá: "Ten pokoj byl obrovskej, jako 3 byty dohromady. Představte si, že v něm byl i bazén! Všechno tam vypadalo, jako by to stálo milióny a byly tam věci, o kterých jsem ani nevěděl, že existujou!“ *3**3**3*

Zlomyslný štáb to prostříhával s vydeptanými Tučňáky, kteří za trest museli přespat v "kapslovém hotelu“ - vypadalo to sice kosmicky, ale Justina to vůbec nenadchlo: "Jako byste chtěli spát v přístroji na magnetickou rezonanci. Představte si, jak se v tom úzkým prostoru snažím poskládat svých 188 cm. Byla to mizerná noc." Navíc dostali studený kuře s rýží a teplý pivo (Justin: "Co je horší? Teplý pivo nebo pivo, kterýho je jen jedno deci?").

Nicméně měli dost energie aspoň naťuknout, že nesmí dovolit plichtu, aby o soupeřích do vyřazovací hry rozhodovaly Opice. Bilenda ale nějak neposlouchala a příští ráno zkusila nevědomky Meaghaninu intriku, ale ke své smůle nevěděla, že v tý jel s Meaghan Andrew, kterýmu bylo jasný, že Opice by neváhaly ani vteřinu a poslaly ho do vyřazení s Justinem, aby se zbavily aspoň jednoho silného soupeře. Taky tušil, že Justina nepřemluví, aby šel s Bilendou, už jen proto, že prohra byla hlavně jeho vina, s těma klíčema mu to vůbec nešlo. Tak se přihlásil sám a jako svou soupeřku vybral Bilendu, Justin byl pro... a bylo (Bilenda: "Sakra, to jsem vůbec nedomyslela!")

Ve vyřazovací hře se ale karta obrátila. Hra "Obléknout, svléknout" kostýmy podle vzoru a na čas (podle moderátora v Japonsku velmi oblíbená) byla stavěná nejen pro ženskou (Andrew: "Bilenda je ženská, ta se převléká furt. Určitě zná triky, o kterých nemám ani páru."), ale i pro drobné Japonce - poslední (princeznovsko-lolitovský) kostým, do kterého se Andrew (185 cm / min. 100 kg) narval, byl úplně na cáry ("V týhle zemi mi nic není."). (Vložka s údajným japonským šampiónem v této soutěži, ve skutečnosti dvojčaty, mi nepřišla moc vtipná, ale japonské publikum se válelo smíchy.)

Andrewa je mi líto, ale v téhle fázi soutěže tam nevidím nikoho, kdo by tam dle mého neměl být, každý z nich si to/se o to zasloužil. Vzhledem k tomu, že soutěž je smíšená, bylo i na čase, aby se objevila hra, ve které by ženská (byť Bilenda byla a je z holek nejstatnější) měla šanci porazit chlapa (vizte obě předešlé hry, kde měl Donnell jako chlap velkou fyzickou výhodou proti ženským).

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: