XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 12.03.2011 23:14:48 ... (Strom/Strom)
Přežil jsem japonskou game show 5 (epizoda RS)
Hned na začátku twist, producenti to vysvětlili tak, že na následující hlavní hru potřebují týmy po 3, takže se měli domluvit, který Tučňák půjde k Opicím. I když na to měli celou noc, nedokázali se domluvit, ale bylo jasné, že chlapi nepůjdou dobrovolně a Bilenda je taky dobrovolně nikomu nedá. *3* Ale měli ráno štěstí, že Cathy, která počítala s tím, že spoluhráči se jí budou chtít zbavit, protože v předešlých hrách moc platná nebyla, se radši přihlásila sama (než aby se nechala ostudně vyrazit).

Hlavní hra – "Vystřel a přilep": hráči házeli balóny a stříleli dělem tenisáky na zavěšeného spoluhráče v suchozipovém kostýmu (moderátor japonsky: "Američané to nevědí, ale kostýmy jsou ze soukromé sbírky rozhodčího Boba." Fuj. *40**3*). Tento hráč měl zároveň popruhy, kterými tahali 2 protihráči a snažili se znemožnit, aby pochytal a na sebe nalepil míče a tenisáky (tj. budoucí body). Kdyby Opice předjímaly, že Tučňáci na zavěšení vyberou Bilendu, možná by za sebe poslali Donnella (a oželely sílu na popruzích). Takhle tam za sebe poslali nejlehčí holku (Cathy) a bylo vymalováno - Andrew: "Lítala tam jako hadr na holi. Divím se, že jí z toho zůstaly vlasy na hlavě." Naproti tomu lepá Bilenda svou vahou cukala Meaghan, která měla cukat jí. *40**3* Navíc - Justin: "Donnell s Meaghan měli velmi jednoduchý rytmus - doprava, doleva, doprava, doleva... bylo to velmi předvídatelné."

Nepomohlo ani, že Donnell je profesionální hráč amerického fotbalu, a už vůbec ne, že se Meaghan u děla na tenisáky "snažila o dokonalou střelu“ (voiceover). Ostudná prohra Opic 24:7. Až zdeptaný Donnell zapomněl, že už má za sebou aspoň jednu výhru (za sebe, v minulé vyřazovací hře): "Počtvrtý v řadě! Už mě nebaví prohrávat."

Zatímco vítězní Tučňáci odjeli za odměnu navštívit šintoistický chrám, kde se pak kochali klidem a mírem a přijímali požehnání (Andrew: "Nejsem věřící, ale požehnání je požehnání. Požehnání není nikdy dost. Přijímám jakékoli požehnání."), Opice museli vyrobit (z rýžové pasty) 100 koláčků moči (Meaghan: "Bože ne, už nechci dělat žádnou špinavou a ulepenou práci."). Nakonec to nebyla taková hrůza, až na to, že je kuchař nepochválil - vyrobili spíš hrudky než bochánky - a ještě ze škodolibosti Donnellovi podstrčil jeden bochánek plněný kuličkou wasabi (velmi ostrý japonský křen). Donnell kousnul, zavyl, vyplivnul, odvětral a zaperlil: "Chutnalo to jako namletý chloupky z kravských nozder." *3**3**3* (Kam na to ti Američani choděj?)

Zajímavé bylo, že obě dvě ženy (Meaghan a Cathy) projevily mnohem lepší intuici než Donnell - obě byly přesvědčeny, že v případě plichty, kdy by o nominacích do vyřazovací hry musel rozhodnout konkurenční tým, žádný Tučňák nepromarní příležitost, jak se zbavit nejsilnější Opice - Donnella. Ten se naopak cítil v bezpečí kvůli domnělé "tiché dohodě" a naivní představě, že chlapi nejdříve vykopou holky a pak si to rozdaj mezi sebou. *88**3*

Ale zatímco Cathy přemlouvala přímo Donnella, aby si vzal Meaghan, "protože ji snadno porazí", Meaghan vsadila na složitější intriku - připravila (se na) plichtu, spřáhla se s protihráčem Andrewem, aby přemluvil Tučňáky k nominaci Donnella a Cathy (odhadla ho výborně, taky se jí bezostyšně přiznal: "Chci se zbavit Donnella, jak půjdete vy holky, je mi jedno, vás porazím snadnějc.") a pro sichr ještě sehrála před samotnou hrou dramatickou scénu, že vůbec neví, koho má nominovat a je připravena na všechno (ve zpovědnici: "Když na to přijde, jsem dobrá herečka."). Tučňáci samozřejmě nominovali Donnella a Cathy.

Vyřazovací hra - "Kopni do správných dveří": soupeři v parukách (úplná zbytečnost, ale zase by si moderátor nemohl japonsky rejpnout do Donnellových blbinek: "Má to být samuraj, ale Američan předvádí sumo.") se museli stylem Tarzan prokopávat maketou se 6 dveřmi, dokud nenašli 3 pevné. Pokud je prokopli, museli vylézt druhou stranou a maketu oběhnout, přičemž je tam "gorilla" a "panda" zasypávaly (= dezorientovaly a zpomalovaly) moukou (hráči měli na ochranu plavecké brýle). Proti sportovci a kusisku chlapa Donnellovi neměla Cathy šanci - měla problémy prokopnout polystyrénové dveře a pokud se jí to povedlo, často v nich spíš uvízla, takže se pokaždé musela vyhrabávat... a čas běžel. Donnell polystyrénovými dveřmi prolítnul elegantním skokem a přistál na nohou dřív, než se "zvířata" stačila vzpamatovat a prášit (ale fikaná "gorilla" si na něj podruhé počíhala a naprášila mu rovnou do obličeje.) Dokonce se do toho zprvu opřel tak, že první nalezené pevné dveře taky prokopnul (nevylomily se celé). *40**3**3*

Justin neměl tak docela pravdu ("Jestli vyhraje, bude namistrovaný a hlučný."), uražený Donnell si to nechal až do zpovědnice: "Zažehli jste rozbušku, teď vybuchnu a smetu vás."

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: