XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 07.03.2011 22:11:11 ... (Strom/Strom)
Přežil jsem japonskou game show 4 (epizoda RS)
Dosud nejulítlejší hlavní i vyřazovací hra. Hlavní hra - "Velké dítě hapá": soutěžící v obří dětské čepičce, s bryndáčkem a kalhotkami (moderátor si neodpustil podpořit předsudky o japonské úchylnosti: "Meaghan, vypadá v tom sexy!") se museli točit na točně, s dezorientovanou hlavou (Justin: "Motáte se, jako byste ve 3 ráno vypadli z baru.") pak naplnit na překážkové dráze (vč. 3 dalších točen, na nichž museli šlapat) 2 rendlíky mlékem, pronést je drahou a mléko slít do obří dětské lahve.

Moderátor ale zase zaperlil, když z početně nevyrovnaných týmů poslal "jedno dítě do kouta plakat nad rozlitým mlékem". Nebo nad sveřepostí jednoho soutěžícího (koho přesně mi vypadlo z hlavy), s jakou se stavěl na nohy po opakovaných pádech a snažil se projít přes překážky, uznale: "To dítě má velké odhodlání. V životě do dotáhne daleko."

I přes výborný výkon Mary, Zelené opice opět těsně prohrály (Donnell: "Třikrát za sebou, to je vážně výprask.") a Mary sama se dostala do nezáviděníhodné pozice, zda dodržet slib, který minule dala Meaghan, nebo ji navzdory tomu vzít do vyřazení a zvýšit tak své šance na výhru (resp. návrat), která by byla proti Donnellovi menší. Ten ji v tom ještě s gustem podporoval tím spíš, že se ze stejného slibu cukal už minule, téměř poté, co s Meaghaniným návrhem asi bezmyšlenkovitě souhlasil ("Hlavně, že to nejsem já.")

Nakonec se Mary rozhodla dodržet slovo a vzala do souboje Donnella... a bylo jí to osudné, protože ve vyřazovací hře "Slepičí vaječná prdelačka" mělo váhu, že Donnell je vyšší váha a má větší zadek: ve slepičích kostýmech (čapka vč. hřebene a krčních laloků, gaťky vč. ocasu) se museli vyrachtat v bazénku s olejem, pak se vyválet v peří a takhle pak "pozadím" (moderátorův výraz) rozsednout nafouklé balóny (pro větší efekt naplněné něčím, co opravdu vypadalo jako žloutek). Mary: "Můj zadek na to nestačil. Jsem spíš kuře než slepice."

"Gastronomické okénko" - vítězný tým se šel podívat na výrobu tradičních (soba) nudlí. Více ocenili efektní rituál a šikovného kuchaře než výslednou chuť - Justin: "Chutnalo to, ale na špagety to prostě nemá." (Jak by taky mohlo, když špagety jsou vaječné a z pšeničné mouky, kdežto soba nudle jsou jen z pohanky a vody.)

Poražený tým musel do "Škeblákova" (Donnell) - továrny na zpracování škeblí. Nejdřív je porazil odér, pak samotná práce - Meaghan: "Panebože, jsou živý! Jak se japonsky řekne 'naprosto odporný'?" *40**3**3*

Mimochodem ke stýskánkám na množství reklam na českých stanicích: ani Japonci jich nemají málo, i když placená (česká) AXN zhruba hodinový pořad přerušuje cca jen třikrát (ale ponechává původní předěly).

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: