XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 01.03.2011 23:38:58 ... (Strom/Strom)
Odkladiště linků
Pro úplnost bych měl zmínit i DVDedici (to už vysvítit nemůžu, je to e-shop), která s iBoys.cz na vydávání gay filmů spolupracovala a chvíli i jí do toho fušovala (např. Dar od Boha, Zločin z nenávisti nebo Polibte nevěstu) - aktuálně jsem si všiml, že speciální oddíl gay filmů taky zrušila. Holt, tak velký gay trh v ČR není, navzdory pověstem o "globálním oteplování" a "gay mafii“ všude možně. Anebo - jako v mém případě - za to může pramálo vytříbený vkus jejich editorů (protože mi příbuzní posílají i jiné žánry, vztahuju to na DVDedici obecně) a nevalná technická kvalita jejich DVDček. Proto je pikantní, že na úvodní straně mají 5 důvodů "Proč je lepší mít originál“, kde se v podstatě chlubí technickou kvalitou. Úsměvná je i zmínka o bonusech v podobě originálních znění s titulky, když právě ta laciná DVDčka takové bonusy nemají (a když nepočítám nabídku DVDedice a občas trailery, tak ani jiné), navíc je to buď neznalost, nebo manipulace - amatérský dabing je mnohem zřídkavější než amatérské titulkování. Polemizoval bych i s tím, že "originální DVD máte na celý život" - pokud vím, tak formát pomalu končí, byť není pravděpodobné, že by za cca 20 let nebyly příslušné přehrávače skoro k sehnání (jako v případě VHSek); BD jsou jen upgradované DVDčka.

Je to rejpnutí do DVDedice konkrétně, s těmi důvody vcelku souhlasím - i kdyby nebylo kopírování a stahování filmů kontroverzní, vadila by mi ta úděsná technická kvalita. Vzhledem k dnešním možnostem nebudu s nostalgickou slzou a vzpomínkou na pašované VHSky za komačů švidrat na nejnovější špektákl, který někdo natočil mobilem v ruskym kině, vole! *30**69**3*

Na netu se pídím výhradně po zcela nedostupných filmech (event. po lepší verzi, pokud film zprznil distributor ohavným dabingem a originální znění s titulkama taky není dostupné oficiálními cestami).

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: