XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 28.02.2011 22:08:20 ... (Strom/Strom)
Z gorilláckých diskusí o reality shows
.
°_m-M-m_°: Obecně se asi při výběru semifinalistů [v ČSMT] řídili tím, že na prvním místě musí být pestrost, až na druhém kvalita (kdybych byl jízlivý, řekl bych, že na prvním místě zpěvačky, za každou cenu co nejvíc mladých zpěvaček, na druhém místě pestrost, na třetím kvalita...:-)) Od každého zvířete jeden druh. Což je celkem legitimní kritérium, nicméně já bych rozhodně dával přednost kvalitě. Rozhodně bych neposílal do semifinále mizerného zpěváka jenom proto, že tady máme třeba dva skvělé tanečníky, ale jeden v semifinále musí stačit, aby to bylo pestré. To pak plodí ty zacláněče, zklamání z toho, kam slibně rozjetá show upadla, masivní odliv diváků a příliv negativních reakcí. Talentmania ukazuje, že semifinále velmi dobře funguje i když se utkají dva dobří tanečníci, dvě výborné taneční skupiny... Nikdo se nestěžuje, že to není pestré.

Lukáš Franta: [Slováci] trefili dobře casting [Farmár hľadá ženu], což jim na Slovensku, které se dělí na tři části (Bratislava, Východniari a zbytek) určitě šlo lépe než v to kdy půjde v Česku. [...] Česká verze by měla na obrazovky televize Prima dorazit zřejmě [letos]. Už teď je ale zřejmé, že aby dosáhla úrovně té slovenské pro ni bude výzva největší. Moderovat ji totiž bude moderátorské kopyto číslo jedna Laďka Nergešová (kdo to vymyslel, zaslouží metál). Ale kdo ví, třeba se stane zázrak. Na moderátorce tato show nestojí a možná se i my dočkáme podobně trefného mužského voiceoveru, statných farmářů a odvážných žen s jiskrou [jako mají Slováci].

Lukáš Franta: Až [silákovi Alojzu Morovičovi z ČSMT] jednou vylezou střeva ušima, to bude teprve sranda. Už se o to snaží roky a ne že bych mu to přál, ale koleduje si o to čím dál víc - a nic zábavného na tom nevidím.

°_m-M-m_°: [V ČSMT i TM] mi vadí ten populistický předpoklad soutěžících že co divák, to primitiv; ta snaha vetřít se lidem do přízně podbízivou směsí všehochutí, kyticí populárních melodií pro mladé i staré, tři sekundy a hup na další téma. To je takový umělecký fastfood a čím dál nudnější klišé, u tanečních i hudebních skupin. Já bych klidně udržel i delší a hlubší ponoření se do jednoho nutričně výživnějšího chodu.)

Jan Lysý: Tak [semifinále ČSMT ze 7. 11. 2010] bylo dle mě nejlepší semifinále, vystoupení mě bavila, moderátoři byli [...] ve formě. Nejlepší živák, co jsem zatím viděl a pochybuji, že ho něco překoná. S reklamami jsem se smířil, ty investované peníze se musejí vrátit. Takhle to mělo vypadat od začátku.

Klondike: Na Slovensku je už SuperStar zavedená značka, kým o X-Faktore väčšina bežných divákov ani nemusela počuť. Otvorene sa hovorí o tom, že federálna SuperStar bola úspechom pre obe strany, v Čechách to pomohlo urobiť tú show takou, aká by asi mala byť (aj keď na nemeckú verziu to nemá) a na Slovensku oživilo záujem, pretože markízácka III. séria už proste tak dobrá ako prvé dve ročníky nebola. Navyše ako nám teraz dokazuje súboj talentových show, na jednej strane budú televízie, ktoré to urobiť vedia (scéna, porota, moderovanie) a na druhej televízie, ktoré sa to robiť len snažia. Ak vychytajú všetky muchy z ČSMT a budú mať lepších súťažiacich, ani tak im to oproti superstarovskému diváckemu návyku zrejme nebude nič platné.

Lukáš Franta: Nechat je postoupit, vyhodit, znovu je nechat postoupit, aby si v předtáčce poslechli od porotců, že na jejich úrok postoupily horší skupiny (které vybrali oficiálně stejní porotci) - to je prostě haluz, která devalvuje celé ČS má talent a dělá z něj kocourkov bez pravidel. Phantoms Crew na tom navíc příliš nevydělali - měli málo času na přípravu a podle toho to taky dopadlo. Na castinzích byli výrazně lepší.

°_m-M-m_°: Tak kdo přečká tradiční úvodní půlhodinku plnou vaty, každým dílem [ČSMT] čím dál nafouknutější ("Ahoj Brnoooo!!! To je málo, křičte víc!!! Ahóooj Brnoooo!!! Ne, ještě znovu! Ahoooj!!!“), má vyhráno. Pak už se na to dá docela koukat. Možná je to takový test pro diváky, aby u obrazovek zůstali jen ti skalní, kteří o pořad mají opravdový zájem.

http://www.gorilla.cz/article/televize/reality-show

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: