XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 27.02.2011 22:58:04 ... (Strom/Strom)
Přežil jsem japonskou game show 2
Japonské jídlo jim pořád nevoní - Justin: "Strouhaná ryba? Jak můžete rybu nastrouhat? Chci vědět, kterou část přesně nastrouhali!". Upřímně, snídaně, kterou jim připravila mama-san (něco jako vedoucí penzionu), ani vábně nevypadala. Vykulený byl i poražený tým (minule museli za trest 2 hodiny pracovat jako rikšy) z kuličkové hry Pačinko (Donnell: "Museli jsme po jedný čistit kuličky. Bylo jich asi šest miliónů.“). Ani já nevím, o co v ní jde, zato si ne poprvé všímám, že Japonci jsou snad národ gamblerů. I když s jejich bohatstvím je to dost diskutabilní, pokud výhra 250.000 $ je 25.000.000 yenů (nevím, který štáb má na triku ten vtípek, kdy se Donnell bude chvástat: "Strategický tah za 1000 yenů!,“ a pod tím se objeví titulek "1000 yenů = 10 $“).

Atmosféra houstne, začíná pracovat ponorka a lačnost po výhře. Tím spíš, že když se staršímu Benovi udělalo z něčeho špatně, musel do nemocnice a rozhodl se z hry odstoupit, produkce do hry vrátila Darcy, byť ji dala do konkurenčního týmu (Zelených opic).

Hlavní hra - "Lidský jeřáb hledá medvídka": nemůžu si vzpomenout, jak se jmenuje obdobná hra (cele mechanická), kterou jsem jako dítě vídával na Matějský; spoluhráči museli pohybovali jedním hráčem, zavěšeným a vybaveným obříma klepetama, tak, aby z bazénku vylovil plyšové medvědy schované mezi balónky a pak je shodil na klouzačku, kde je počítal rozhodčí Bob.

Ten je vůbec samostatná kapitola japonského humoru - nejspíš to má vyplývat z kontrastu hysterického moderátora a stoického rozhodčího ("Bobe, řekni něco.“ "Něco.“), který se odváže pouze při vyhlašování výsledků ("Žlutí tučňáci nasbírali desééét medvídkůůů!!!“)

Po skončení soutěže už bylo vidět, jak se skupina štěpí. Žlutí tučňáci neskrývali posměch, možná inspirovaní japonským publikem, které se každému nezdaru z plna hrdla směje, místo aby si zoufalo. Mezi Zelenými opicemi se zase vyklubali intrikáni - od zroněné Meaghan by se Darcy mohla učit, jak otočit situace ve vlastní prospěch: jakmile začala Olga vykřikovat, že ani neví, jak se domluvili, aby na jeřáb šla Meaghan a Donnell ji stejně hlasitě přizvukoval, Meaghan se toho hned chytla, že jejich hlučnost škodí týmové komunikaci a měli by tedy jít do vyřazovací hry... a to řekla před nima. Mary a Darcy byly hned pro. Ovšem ani Donnell není ořezávátko a nepoloží hlavu na špalek, když to není nutné, tak si ji vyčíhl s Mary a upozornil je na fakt, že v případě jeho vyřazení budou bojovat jako čistě ženský tým proti týmu, kde jsou 2 velcí chlapi (Justin, který se blýsknul i jako "lidský jeřáb“, a Andrew). Slečny strategii promptně přehodnotily a domluvily se, že s Olgou pošlou do souboje Darcy. Donnell se nenechal zviklat Olgou, která apelovala na jeho rozum i vypočítavost - bez ní, která se cítila jako jeho spojenkyně, nebude mít na zbytek ženských páku. Asi se bál projevit hned zkraje jako takový intrikán, že by alianci Meaghan-Mary nejdříve nalomil ve svůj prospěch a pak bez výčitek ještě poslal do vyřazování, aby ji úplně zničil. Mary projevila obdivuhodnou chladnokrevnost - špinavou práci nechala na ostatních a zbytečně na sebe neupozorňovala, protože věděla, že Meaghan navrhla na jeřáb ona a ještě zpanikařila při jejím posouvání (ale to i Meaghan – Mary ve zpovědnici: "Pořád vykřikovala: 'moje levá‘, 'moje pravá‘, a přitom se točila!")

Vyřazovací hra - "Bojuj, pošťačko Taro“: hráč dostal stylizované balíky a musel je chodbou proti obřímu větráku a druhému hráči, který na něj házel plyšáky a balóny, "doručit“ do schránek. I tentokrát Darcy osvědčila, že v souboji 1 proti 1 se dokáže vybičovat a zapojit selský rozum (na rozdíl od Olgy nechodila k větráku středem, ale těsně u zdí, kde byl odpor menší a Olga se nemohla tak účinně trefit) - jestliže minule těsně prohrála, tentokrát těsně vyhrála (a zbytek soutěžících, který sledoval jejich souboj, se jí zbytečně posmíval za opakované pády, protože padala vždy na cestě zpět - samotný pád ji posunul, pak ještě vzduch z větráku, takže moc času neztrácela, možná nějaký i získala).

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: