XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 11.01.2011 18:31:35 ... (Strom/Strom)
Gorillácké diskuse o reality shows
.
Desperado: Jsem zděšená Zázrivým a navíc i Bílou. Vůbec se nedivím, že s ní žádný chlap nevydrží. Jestli nad vším tak piští....Sledování jsem ukončila.
(Hezký a milý to není, ale já taky nejsem ani jedno z toho. *66**3**3*)

Samanta: Mně [...] víc trápí to přepínání sem a tam na všechny programy a už jsem tak zblbá, že někdy tu trojku /Novu/ zmáčknu dvakrát a čumím 10 minut než mi dojde, že je tam eurosport...., a další problém je ten, že musím používat 2 ovladače, protože na jednom se dá přehodit program, ale nejde ovládat zvuk, tak musím současně hned buď zesilovat nebo zeslabovat /když je reklama/ - nemám to spočítané, ale během těch 3 hodin je to asi 50krát dokola a někdy mi vypadnou ovladače na zem a baterky se rozletí, já dostávám nervový záchvat a musím se něčím uklidnit... :-( Jaké že bereš ty prášky?
jojo: Jo, dálkové ovladače jsou prostě zlo, dokonale si nás zotročily. Jestli vážně chceš vědět, jaké prášky beru, tak jsou to hlavně metadon, nembutal, fenobarbital, lsd, fermetrazin, diazepam a radepur. Zapíjím to odvarem z lysohlávek. Tyhle mám předepsané od doktora, ale v podstatě sním každej prášek, kterej kde zahlídnu. Nikdy totiž nevíš, jaké ošklivé nemoci včasným požitím zabráníš. Na rozdíl od zlých ovladaču jsou prášky čiré dobro. No, to je asi tak vše, prášek už mě volá :-)

lola: Příšerný večer, nuda jak noha, Zázrivý otřesný, falešné, nedodýchané, bez hlasu, bez emocí, reakce poroty na něj ovšem předčily všechny moje obavy - hysterka [Bílá] se salámistou [Krausem] mě až tak nepřekvapili, ovšem pan producent [Slávik], ten si trhnul ostudu jak tu brněnskou halu. Jo, a ještě - zdá se to jenom mně, nebo je Pycík nějaký udrmolený a uhuhlaný? Nemyslela bych, že to někdy napíšu, ale včera byl Jakub [Prachař] mnohem lepší.

JUDr. Marek Kalina: [Mrzí mě] vypadnutí Vodrážkové. Její píšťalka mě fakt pobavila, a to proto, že přinesla na obrazovku něco, co jsem tam dosud neviděl. Prostě bizar, úlet, ale ne nuda. Prostě bych se fakt těšil, s čím v rámci své one-woman-performance přijde příště... Napadlo mě vytažení přibitého hřebíku z trámu hýžděmi - viz. geniální Černá kočka, bílý kocour. Její vypadnutí je IMHO škoda, protože se jí i v dnešní době (!!!) podařilo překvapit, šokovat, zaskočit - a to vůbec není snadné. Klobouk dolů za odvahu!!!
ananas: anebo by se mohla vykadit porotě na stůl... to by byl ještě lepčí bizar... :)
JUDr. Marek Kalina: Pokud by to někdo reálně udělal??? Asi by zasáhla ochranka, ale byla by každopádně superzajímavá podívaná, jak by jednotliví porotci reagovali, co by dělal moderátor, jak by se z toho vybruslilo... Prostě by se dělo něco, co jsme dosud v rámci naší celkem konzervativní TV zábavy neviděli, resp. to kouzlo by bylo v tom, že by se to dělo v rámci totálně konzervativního mainstreamového TV formátu...
Vlk: :))) Doktůrku, já bych chtěl, aby se někdo vykadil na stůl TOBĚ. To by byla superzajímavá podívaná! :)))
K.: To by se dalo zrealizovat, víme přece, kde Doktor pracuje :-D
Vlk: Ani jsem nedoufal, ale když už ses přihlásila... :))
jojo: Taky mě docela překvapila. Holt je asi pro každou srandu :-)
K.: no je fakt, že to k němu mám nejblíž :-DDD
Vlk: Nezapomeň to zdokumentovat. Aspoň fotky, ať z toho taky něco máme :)
JUDr. Marek Kalina: Místo RS tu diskutujete o h..ech, jste si toho vědomi? :-))) Doslova...
Vlk: A komu se to tak líbilo? :)
JUDr. Marek Kalina: Mě se líbil ten momentu šoku v souvislosti s nějakou nečekaně bizarní performance v konzervativním TV formátu... Možností je ale mnohem víc... :-)
Vlk: Bať, možností je hafec. Proč se konzervativně omezovat na přiblblej pořad v TV, když to můžeš mít přímo na stole? :)
JUDr. Marek Kalina: Vlku, Vlku - Tebe ta myšlenka ale nějak zaujala...:-))) Aby se z toho nestala obsese...
Vlk: Dělám to pro tvý dobro ;-)

http://www.gorilla.cz/

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: