XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 02.01.2011 17:25:57 ... (Strom/Strom)
Gorillácké diskuse o reality shows
.
bankomat: tady je někdo třeskutě vtipný
Macík: ...ráda se veselím, i toho paňáčka dám a také chápu suchary s ironickými poznámkami...:-))

Z odkazu Talentové soutěže aneb televiz...í zábava 21. století mě zaujalo akorát šokující přiznání autora: Má cenu se na to vůbec koukat? Jako menší jsem s touhle otázkou problém neměl - na Nově to v neděli večer dávali a jak jinak taky trávit nedělní večer, že? Navíc, bavili se o tomtehdy všichni, lidí z mé třídy nevyjímaje, tak jsem nechtěl být za exota.
(To pak není divu, že je tolik frustrovaných diváků, kteří si stěžují na TV program. V životě jsem si nesedl k telce jen proto, že bych neměl co dělat, a už vůbec se mi nestalo, že bych nevěděl, jak jinak trávit nedělní večer, než čučením na bednu, ať už tam je, co tam je. *9**69**369*)

Vlastně, něco ocitovatelného jsem tam našel - ivi inski: s touto kritikou komercie sa zaoberal nemecky filozof Nietche a viete kde potom skoncil? na psychiatrii. no a teraz sa po nom opicia vsetci pseudointelektuali. zda sa mi to otrepane klise, ktore nema ziadne opodstanenie v logike. aj valciky J. Straussa boli v 19. stor. povazovane za nizke a komercne kvaziumenie no a dnes je to tazka klasika z vysokou umeleckou hodnotou. je to vec vkusu, kazdemu sa paci nieco ine, nemusime hned paranoidne odmietat nieco, len preto ze je to komercne. to znamena ze vsetky, nezname nekomercne diela su uzasne a mame sa z nich vsetci posrat? keby talentmaniu premietali v kine pre narocneho osameleho "depresivneho" divaka, tak by ten osamely divak tlieskal o dusu a ani by netusil comu tlieska, hlavne, ze sa tvari ako tazky intelektual a vsetkemu rozumie.
(V podstatě s ní souhlasím, i když se zbytečně trefuje do "náročných diváků" a dost je podceňuje - já bych se vsadil, že takový divák by za Talentmánii chtěl vrátit peníze, protože na takový pseudoart není zvědavej. *69**30**3*)

lola: [V] té tlupě [v pořadu Na nože!] není ani jeden špičkový šéfkuchař, jenom nabubřelé neschopné nuly. Čím nejistější, tím trapnější...

Lukáš Franta: Není to jen tanec o tyči, je to akrobatický sport - přesně to je pole dance, kterému se [Dominika Kormaňak] věnuje. Fajn, jenže Česko Slovensko hledá talent a v tomto směru vím i v mém okolí o pár tanečnicích, které dokáží dát do tančení kolem čehokoliv (například kolem mě:-D víc sexy energie než Dominika. Nemluvě o tom, co se válí na youtube. I ten Jakub [Prachař] byl na tyči zajímavější, i když uznávám, že osobní přímá zkušenost s Dominičiným tančením by nejspíš celou situaci výrazně relativizovala.

Lukáš Franta: Druhé semifinále se oproti minulému vysílání po technické stránce zlepšilo, na kvalitě vystoupení ale naopak ztratilo. Problémy se zvukem sice přetrvávaly, ale už se je podařilo odladit tak, že největší kiksy se nekonaly. Ve střihu a snímání jsem na rozdíl od čtenářů žádné změny nezaznamenal, u tanečních skupin se pořád stříhá jak o život a člověk si tak ani nevychutná některé choreografické parádičky, které vyniknou jen z určitého pohledu (většinou čelního). Kvalita samotných vystoupení pak šla výrazně dolů - nebyl tu nikdo, kdo by v sobě spojoval výraznou originalitu s vysokým řemeslným provedením. Za sebe bych nenechal do semifinále postoupit nikoho. Nakonec to byl ale podle hlasování hluchých diváků Marián Zázrivý a k němu porota vybrala z dvojice TS Beethoven a Radek Bakalář druhého jmenovaného. Asi správně, taneční skupina dětí má na Las Vegas ještě čas. Radek na sobě ovšem musí zapracovat, triky s napůl rozříznutými balonky už dnes nikoho nedostanou. Byť je to pořád o stupeň výš, než vaginální pískání v Talentmanii.
Kamila: Sice jsem to neviděla, dávám přednost ČSMT, ale někde jsem četla,že je to (určitě najatá Novou) herečka,která vystupuje i na HBO v Na stojáka,takže ta předvede cokoli a ještě k tomu to "pískání" má být na playback. Myslíš, že v takovém přenosu zapíská naživo čistě?A že to vůbec jde?To Vás zas Nova napálila.
Lukáš Franta: [Asi] stárnu a jsem přizdisráč, ale show ve které se píská pindou je pro mě mrtvá show...to už je holé zoufalství, laťka padá dolů a přeleze ji každý včetně Suchánka s Genzerem. To tam jako v rámci osvěžujícího extrému má příště naklusat Mr. Methan co odprdí Beethovena? A kdo pak?
(Tady by mi vytržení z kontextu vadilo, takže předesílám, že to nejsou vzájemné reakce, jen tématicky příbuzné výseky. *40**3**3*)

Pořád se ploužím a nikam nespěchám, koneckonců už na jaře má být ČSS2, u níž spíš očekávám, že se u ní sejde stará parta. Možná taky ne a souboj TM vs ČSMT diváky přesytil talentovkami a vyčerpal talenty (podle ohlasů byli zpěváci a zpěvačky velmi slabí). Navíc mám dojem, že na jaře byla úspěšná jedině ČHS1. Každopádně můžu pak plynule navázat. Zatím jsem neměl žádné nutkání vyvolávat flamewary a diskuse bez mých flamewarů se mi čtou výborně.
(Samozřejmě s předpokladem, že diskuse z dob ČHS1 - těch jsem se ani nezúčastnil - a VV1 jsou neopakovatelně unikátní svým rozsahem a bouřlivostí tlumenou nadšením z nového formátu. To se ostatně týká i zdejších fór - nepatřím k "zakladatelské generaci" 90. let min. stol., ale ještě v r. 2003 zde byla podobná situace: všechno hašteření bylo tlumeno zájmem o možnosti online a offline komunikace. Pak to postupně opadávalo, jak vycházelo najevo, že uživatelé od chatování očekávali příliš a dostali málo. To si dovolím posoudit i ze zúženého - hehe - pohledu z buzních a ještě k tomu sexových roomů a z ohlasů - či spíše stýskánek - v těch místnostech i na příslušných fórech; většina uživatelů tam hledala celoživotní lásky a partnery, popř. přátele, s čímž musela nevyhnutelně narazit – sexový odštěpek "slušnější" - už zaniklé - pokecové místnosti nevznikl jen tak, i pro nejhlasitější odmítače povrchního hodnocení byl, je a bude zjev prvořadej a nakonec homosexualita není společné téma ani hobby. I když uživateké časem slevili jen na ten sex, podle všeho ani v tomto směru si nelze slibovat mnoho, ba prakticky nic. *40**3**14*


http://www.gorilla.cz/

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: