XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 20.11.2010 20:27:23 ... (Strom/Strom)
Gorillácké diskuse o reality shows
.
°_m-M-m_°: Každý zkušený gorillák dávno ví, že slovní spojení "objektivní názor" je oxymóron, protože definice slova "názor" je subjektivní hodnocení jednotlivce, tudíž objektivní názor z definice těchto dvou slov existovat nemůže a kdokoli, kdo o sobě tvrdí, že jeho názor je objektivní, tím ventiluje svoji domýšlivost kombinovanou s hloupostí.

Veronika: Ono je to na gorille vlastně skoro nejlepší, že tady až na (ne)čestné výjimky diskuse krásně funguje, a to i bez moderace

Gusta: Václav Lebeda se již účastnil ČSS a skončil tehdy v divadle, zcela nezajímavý tuctový exemplář. Zdá se, že tentokrát budenaopak prvoplánově sázet na image a vystajlovanost, takže budeme mít co do činění se slabingrem 2. typu, nicméně pubiny a pubinní advokáti si přijdou dozajista na své.
(To je, prosím pěkně, narážka na mě, protože jsem si dovolil obhajovat pubiny, že i kdyby byla pravda, že - jak zní teorie - vzhledem ke své ochotě utrácet štědré kapesné od bohatých papínků, měly vývoj a výsledky všech českých talentových soutěží zcela v rukou, neměly by se za co stydět. Do Top 5 nikdy nepustily slabé hezouny (Julián Záhorovský, Ben Cristovao, Denis Lacho, s výhradami Aleš Burket, David Gránský - mně Burket nepřišel bůhvíjak atraktivní a Gránský byl ještě dítě), nejlepší holky ano (Aneta Langerová, Šárka Vaňková, Martina Balogová, Leona Černá, Bára Zemanová, Martina Pártlová, Kamila Nývltová, Dominika Stará, s výhradami Monika Bagárová - měla sice krásný hlas, ale ze všech jmenovaných snad "nejmenší", nejen zvukaři ho pravidelně topili), dokonce atakovat Top 3 (Balogová byla na takové umístění moc kontroverzní, Bagárová ve výsledku slabá, Černá se se Zemanovou přetahovala za zády Drdy a Spilky a vyhrála postup jen těsně, Pártlovou před Nývltovou poslalo spíš rozhodnutí poroty, podle odtajněných výsledků měla v průměru vyšší diváckou podporu než konkurentka, která se mimochodem mně líbila více, z CZ X Faktoru dokonce nejvíc). Stalo se to i v případě duelu Václav Lebeda vs Peter Ondria. Zajímavější, energičtější a sympatičtější Ondria s přehledem porazil unylého a tuctového Lebedu, kterého si na rozdíl od kritika z ČSS vůbec nepamatuju. Takže si můžu i odpustit rejp do pokrytectví od fanouška "sladkastého", unylého, průměrného a tuctového Lachy (který mimochodem při zmíněném duelu seděl za porotcujícím Zdeňkem Troškou)... *66**3* ...i když uznávám, že radši kudrlinkující Lacho než halekající Lebeda. *14**3* )

http://www.gorilla.cz/article/televize/reality-show

Vkládám o den dřív než obvykle, protože zítra chci dát jeden link na "odkladiště linků".

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: