XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 07.11.2010 05:50:47 ... (Strom/Strom)
Gorillácké diskuse o reality shows
.
°_m-M-m_°: No tak se můžeme definitivně smířit s tím, že žádná zajímavá zpěvačka letos nebude, ale mně to vůbec nevadí. Na můj vkus tam zpěvaček ukazovali až moc, v SuperStar se jich člověk nabaží dost (bohužel už i dříve nezkažená slovenská mládež dnes podléhá západnímu vkusu a chodí do soutěže prudit s Teď královnou jsem já. Brr, fujky a podobně.)
(To by bylo, aby se neobjevil některý z kontroverzních evergreenů – jako například, že Slováci jsou modernější, talentovanější, spontánnější, zábavnější, šumnější a tak nějak „normálnější“, protože za 3 řady Slovensko hľadá SuperStar pustili do finále jediného kluka, Cmoríka, protože měl na vítězství. Ale ani vítězové Slovensko má talent Old School Brothers - navzdory názvu - nebyli 100%ně pánská skupina a Šmajdu do finále Česko-Slovensko hledá SuperStar vytáhli Češi, doma ho válcovala Dominika Stará. Vsadil bych botky i kabelku na to, že kdyby soutěž Elán je Elán měla mít jediného vítěze nebo vítězku, vyhrála by s přehledem Matušovová. 1. řada Česko hledá SuperStar ještě SHS1 kopíruje, resp. Češi dali více na vzhled, protože "tříoktávová" Šindlerová by měla mít český protějšek spíš v Balogové než ve Vaňkové, jakkoli byla jinak technicky velmi zdatná. Jenže takové složení by zkousnul málokdo a Langerová by vyhrála nejspíš ještě s výraznější převahou. Aspoň v procentech. Podle výsledků SHS2 by o vítězství ČHS2 bojovala - marně - s Horváthem Al Dhábba, což tipuju, že by aspoň později bylo vnímáno jako omyl vzhledem k pozdějším Bendeho úspěchům. Asi největší rozdíl by byl u předpokládané skladby finálí ČHS3 a českého X Factoru - Zemanová vs Pavelková, resp. All X vs Nývltová. Mně by to nevadilo, protože IMO se na výsledcích ČHS3 více podepsala produkce, která ta děcka nutila zpíval normalizační repertoár, což bylo úplně proti typu a vkusu obou zpěvaček – a na jejich výkonech to bylo velmi znát, zatímco Drda se Spilkou byli mnohem přizpůsobivější. A Zonyga IMO vyhrál především proto, že se na něm chtěli zahojit a osvěžit všichni diváci otrávení přehlídkou metroušů s podezřelou orientací. *66**3* I když právě Drda se IMO metroušskému typu dost vymykal a nestačilo, že je štíhlý, bledý, plavý a zpívá - nižším a nezachraptělým - tenorem. Většina Gorilláků mě podezřívala z toho, že když jsem teplej, tak se mi Drda prostě jen líbí jako muž. Do jisté míry měli i pravdu: byl mi velmi sympatický - pro někoho synonymum "sexy", ale tady bych výjimečně souhlasil s "panem doktorem" v preferencích Spilky - a především mě jako vykrouceninu, která zprava zleva poslouchá, jak je špatné, když se chlap chová jako ženská, k čemuž patří okaté vystavování vlastních emocí, až šokovalo, že snad největší výtkou směrem k Drdovi bylo, že na sobě nedává znát emoce; výše citovaný gorillák zastával extrémní názor, že to hraničí s "autismem" a "psychopatií" *9**369*. Takže tam opravdu hrálo roli, že su teplé, protože jinak bych byl jen překvapenej, že já u něj viděl emocí dost, stačilo se jen pozorně dívat. *1**14* A to celé je příklad, jak se na Gorille rádo, hezky, ale i planě spekulovalo. *66**3* )

jojo: Také jsem s tím stepem míval trápení a připadal si méněcennej, ale už jsem na to přišel, a zase jsem plnohodnotnej. Je třeba se soustředit na začátek výkonu, rychle zavřít oči a poslouchat jen ušima. Představit si louku plnou květin, krásných motýlů a křišťálově čistých studánek, a přes ní se klikatícící, v perfektním stavu udržovanou tříproudovou dálnici bez jediného výtluku, po němž pádí stádo ušlechtilých okovaných koní. Soustředit se na jejich ladné šíje, vznešené držení těla, jejich majestátní klusot a hlavně na klapot jejich kopyt :-)

jojo: Až dopíšu svůj názor, budete mi nadávat a nechápavě kroutit hlavou, ti šikovnější s dobrou koordinací pohybu si přitom budou navíc ťukat jednou rukou na čelo a druhou mi hrozit pěstí.
Macík: Tak jo...jojo..:-) ...ty jeden chachare, lamprdo, plantucho, blepto, blumo, mastihubo, nimro, nejapo, hnojokydo, slinto...eh...to jsem si zanadávala :-)))... to je maličkost...:-))
jojo: Tak jo...Macíku..:-) Právě jsem si u tvého jména nakreslil velký černý puntík :-)
Macík: čekala bych puntík červený...:-) :-))))...za dobrotu...na žebrotu...

http://www.gorilla.cz/article/televize/reality-show

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: