XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 24.10.2010 23:43:24 ... (Strom/Strom)
Gorillácké diskuse o reality shows
.
Lukáš Franta: Absolutně největším zjevením je pro mě Veronika Stieblová. Jeden z největších talentů, jaké se kdy v české nebo slovenské castingové show zjevil. Veronika má rozsah a především neuvěřitelnou lehkost, s kterou těžké pasáže zpívá. Je to onen americký styl zpívání, ale je autentický, přirozený, není v tom žádné nepodobování nebo vydřenost pod dohledem učitele. Husí kůži jsem měl taky.
°_m-M-m_°: No stará ohraná písnička. Zatím stále ani jediná dobrá zpěvačka v soutěži, zato přibývající zástup nesoudně přechválených podprůměrných snaživek. Veronika byla pro mě jasná hvězdná pěchota, s tak šíleně falešným zpěvem, nezvládnutou techniknou, zoufale utrápeným hlasem, kterým se při své přemíře ambicí snaží ze sebe na sílu tlačit efektní zákruty, které jsou mimo její možnosti, by se jí na castingu SuperStar vysmáli. Tedy doufám. Oni už ani ti superstároví porotci na té Nově nemají moc soudnost - když Prima má českého Pottse, oni musí mít malou operní divu. I když zpívá taky blbě. Ale o to v té soutěži nejde. Hlavně že jsme všichni dojatí.
Lukáš Franta: [Mě] se Veronika líbila, myslím že jste na ni opravdu zbytečně přísnej, podle mě byla vynikající a to jsem si říkal ještě dřív, než něco řekla porota. Pokud tam chyby byly (já zaznamenal nějaké ke konci, kdy jí to výrazně ujelo na dvě nebo tři fráze), tak se dají připsat na vrub nervozitě.
°_m-M-m_°: Ke konci a uprostřed tam byly chyby, ale nejhorší byl začátek. :-) Ten byl celý tak falešný, že jsem byl fakt nejdřív přesvědčený, že ji tam dali jako pěchotu pro pobavení. :-)
(Možná je to tím, že zatím nezaznamenávám tak „masovou“ diskusi jako u ČHS i ČSS, nebo tím, že Lukáš Franta není konfliktní, ale z tak propastně rozdílného „slyšení“ – a ono to možné je - by obvykle byl kilometr dlouhej flamewar, tady to sfoukli raz dva.)

http://www.gorilla.cz/article/televize/reality-show

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: