XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 19.10.2010 20:35:31 ... (Strom/Strom)
Gorillácké diskuse o reality shows
.
Macík: ...jóó...zvyk je železná košile... já si myslím, že plno lidem je jedno, jestli sledují zrovna Novu nebo Primu....:-)) nepitvají toliko, jako my, zda-li ten či onen formát je lepší nebo horší...jde o stejný typ pořadu a tak čumnou jednou sem, jednou tam :-))
Bára: Na NOVU koukají lidé co mají peoplemetry, zbytek kouká na primu no :-D
(Řeč byla sice o souboji Talentmanie vs ČSMT, ale proč to nezevšeobecnit. *49*)

Althea13: [Vysvětlení] se asi nedočkám, že:DDD
Veronika: Nedočkáš, musíš si na to přijít sama, já nejsem Captain Obvious :-)

jojo: Copak je tak těžké, když už se jednou chystáš někoho znemožnit, zmírnit dopad napsaných slov a začít např. slovy: "S Vaším laskavým svolením bych si dovolila zareagovat a vyjádřit svůj názor, předem se moc omlouvám, jestli se v některých bodech bude rozcházet s Vaším. Přestože nesmírně oceňuji Vaši ochotu a odvahu podělit se s námi o Vaše myšlenky a ani slovy nedokážu vyjádřit, jak moc si Vašich myšlenek vážím a jak moc je respektuji..." Teď dotyčnou osobu setřeš a zakončíš přibližně ve stylu "S hlubokou úctou a neskonalou vděčností..." Jak by ty diskuze pak hned jinak vypadaly, jaká by to byla radost je číst. Jenže na to musí jít příkladem politici či sám pan prezident, já sám nic nezmůžu.
Veronika: Tak to jasně, ale mně osobně se teda nelíbila ani forma, ani obsah, ani koncepce :-))
(jojo je jeden z dalších mých důsledných kritiků, které tu, koukám, cituju nadmíru; ale co nadělám, když sází jednu perlu za druhou? *88**66**3*)

Macík: Takže jestli to chápu dobře ... ...tak ve věkovce 15-54 byla plichta 618 000 diváků.... ...ve věkovce 15+...TM........1 126 000...diváků.............. ...ve věkovce 15+ ..CSMT...1 041 000...diváků.............. takže ve věkovce 55 a více ....508 000 diváků spalo u Novy a ...423 000 diváků spalo u Primy....:-))
(Pro úplnost řeč je o TV souboji z 5. 9.; ano, tak loudavě si gorillácké rekapy a diskuse čtu.)

jojo: [Rád bych] podotknul, že ani google není neomylný. Tuhle jsem si přes něj vyhledal kvalitní bezdrátovou myš a objednal ji. Přišla opravdu bezdrátová, přesně podle zadané specifikace. Ale na kurzor vůbec nereaguje, ať s ní šoupu, jak s ní šoupu. To ani nemluvím o tom, že když ji pustím z ruky, tak se sama nekontrolovatelně pohybuje a dokonce se mi zdá, že mi překusuje kabely. Prostě nespoléhat na google za všech okolností, zkusit někdy třeba i seznam.

eM: Pro mě obecně byl úterní televizní večer plný zklamání. Z fotbalu bolely oči a Na nože se mi zdálo nemastné - neslané (to podle porotkyně doslova:)). Překážely mi dojemné lidské příběhy, s tím ať jdou k šípku. Samozřejmě, do podobného formátu patří, ale ne do prvního dílu, jehož účelem by mělo být představení pořadu (nemyslím trapnou úvodní show alá Nova) a přilákání diváků. Takže krájení OK, ale stačilo by jedno (mrkev - nebetyčná nuda). Vaření dostalo málo prostoru, porotci vlastně téměř všechny pochválili, takže snad s výjimkou aranžérky jahod nebylo jasné, proč kdo vypadává... Ještě tomu šanci dám, protože (naivně) věřím, že Na nože na rozdíl od fotbalu má šanci na zlepšení.
(A to ještě čtu i rekapy a diskuse o RS, na které bych se normálně nekoukal... *40**3*)

Richard: Tak u mě také převažuje zklamání. Teda zatím, taky tak nějak doufám, že se to trochu rozjede a nebude to jen soutěž o krájení nožem, s takovou by příště mohl vyhrát ten, kdo oloupe dřív 20 vajec. Nejvíce mi vadila absence jakékoliv kritiky vůči pokrmům soutěžících, nikdo z porotců, včetně Pohlreicha, nebyl schopen říct nic negativního přímo do očí. Umíte si představit Ramsayho, kdyby mu ženská přinesla nakrájené jahody s balsamicem?
Gordon Ramsay (1966) – anglický (skotský) šéfkuchař a restauratér, proslulý jako moderátor kuchařské show s všeříkajícím názvem Pekelná kuchyně.

http://www.gorilla.cz/article/televize/reality-show

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: