XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 27.09.2010 21:58:17 ... (Strom/Strom)
Gorillácké diskuse o reality shows
.
jojo: To se mi u článků nestává tak často, ale v tomto by stačilo ani ne desetkrát změnit "je" na "není", "nejde" na "jde" apod, a mohl bych souhlasit do posledního písmenka. Pěkně napsané. Teď myslím můj příspěvek, aby náhodou nedošlo k mýlce :-)

Nora Mojsejová: [Agáta Hanychová je] mladé dievča, ktoré je rado v televízii, tak flákne hocičo. Pamätám si jej výroky, keď si jej expriateľ Hudler užíval s prostitútkami. Vtedy povedala, že „pri mne kurvy nepotreboval, pretože ja som tiež kurva“. To môže povedať taká herka, čo má 52, ako som ja. Keby som ja také povedala, tak by to bolo o. k.

Lukáš Franta: Talentmania je kvalitativní průšvih epických rozměrů, který háže moje obočí na již proplešlé temeno.

zkundychlup: ma-Mam-mlas... dej bacha at ti z toho nováckýho a primáckýho nerváku nepraskne žilka a netaháš pak za sebou haksnu(to v lepším případě)...
°_m-M-m_°: Ani nevíš, Slimáku, done, biči boží, hupe atd., jak jsem rád, že jsi tu konečně s novou, svěží radou. Tvoje předchozí cenné rady ohledně textilu a michelinky jsem si vzal k srdci, stejně jako všech 4565416541 dalších adresátů, kterým jsi je pomocí Ctrl-C a Ctrl-V pod všemi 456354 dalšími falešnými přezdívkami odeslal na celém českém internetu (a myslím, že dnes už neexistuje český server, který by tě neznal), ale přece jenom už to po těch letech opakování chtělo něco nového.
Samanta: I mě to potěšilo, že tu Hup je, bez něho není žádná reality show kompletní.... Zatím pokud vím, nikdy nechyběl.... :-)

°_m-M-m_°: Mně přijde, že někteří diskutéři (pokud je jich tedy víc) v posledních dnech jsou snad najatí recesisti, jinak to není možné. :-)
Veronika: To bude možná virtuálně synchronizovaný premenstruační syndrom. To je strašně citlivá a nepříjemná věc, a trpívají tím všechny kategorie napříč. Muži, ženy, děti, starci... Ale pomáhá na to užívat pupalku dvouletou a kontryhel :-)

Anonym: V 17.30 jsem začal pomalu rezignovat, protože nikdo z produkce mi nebyl schopný říct, kdy půjdu na řadu. Porota nikde.V 18.00 jsem si odchytl pána, který rozdával lidem jakési obálky a kameraman točil lidi, jak si tyhle obálky rozdělávají. V 18.06 jsem dostal obálku s mým jménem a pokyny: "V obálce je papírek. Pokud je zelený, postupuješ dál, pokud červený, bohužel - vypadáš ze soutěže. Budem to zabírat na kameru, hezky to roztrhni a něco pěkného řekni o Talentmanii, nehledě na barvu papírku." Papírek ČERVENÝ (konec v soutěži), dovětky "Tak a teď jdi po těchhle schodech, otoč se a zamávej a pokračuj k východu". PROSÍM?! Vyhození ze soutěže BEZ MOŽNOSTI ukázat, jaký to vlastně mám talent?! Prostě jen červený papírek a opravdu trapné rozloučení?? Tohle, že se honosí titulem "NEJLEPŠÍ ČESKOSLOVENSKÁ SOUTĚŽ"? Za mě ANI OMYLEM ... Zabil jsem celý den čekáním na NIC. Nikdo nic nevěděl, nikdo neposkytl ŽÁDNÉ užitečné informace, organizačně to bylo pod bodem mrazu, jednoslovně OMYL! ...a to jsem na tom byl relativně dobře, jelikož je bydlím pár desítek km od Milotic. Mnozí talenti ze Slovenska vstávali ve 3.30 ráno (!!!) a jeli takovou dálku jen proto, aby dostali „jejda“ obálku bez jakéhokoliv vysvětlení. Rozhodně jsem nepřikrášloval situaci, která tam panovala, jen jsem chtěl poskytnout náhled těm, kteří do téhle soutěže (a třeba i do mě) vkládali naděje. Ať vyhraje ten nejlepší :)
("Anonym" kvůli "obavám z pokuty 1.000 €, která mu hrozí za jakékoli hanění dobrého jména Talentmanie; součást smlouvy s TV Nova".)

jozka: co si budeme povidat, i kdyby soucasti souteze bylo mrskani bicem, ci kopani do rozkroku, stejne tam bude plno lidi cekajici na svoji super sanci... :)

Maneto: Zase sa potvrdzuje stará obohraná pesnička. Dajte ľuďom trápnu zábavu na dvoch konkurenčných televíziách, rozdelia sa na dva tábory,každý si bude obhajovať svoju a pri neskutočne trápnom sebaponižovaní účinkujúcich, ponižovaní od porotcov, zabudnú na oveľa dôležitejšie bežné starosti v živote, ako je mať z čoho zaplatiť nájom, alebo mať čo do hrnca.
(To máte tak, Maneto, my jsme bohatá krajina. *66**3*)

http://www.gorilla.cz/article/televize/reality-show (plus odkazy v diskusích)

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: