XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Ano, moje království :-)

 

Ano, moje království :-)

Ano, moje království :-)

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
píšu si jen tak před usnutím, myšlenky co mi plynou hlavou, můžeš se přidat.....
Zalezu si do postele po rušném dni, vezmu telefon a jen tak si přemýšlím... Dnes jsem byla v domově důchodců, měli výzvu že hledají dobrovolníky kteří by měli alespoň hodinu týdně čas na návštěvu opuštěných starých lidí. Já jako aktivistka jsem se šla hned přihlásit :-), ale celkem mně zchladili....prý bude výběrové řízení! Musím se přihlásit do dobrovolnického centra, přinést výpis z rejstříku trestů a když budu mít jo štěstí, budou mi babička či dědeček přiděleni a mým úkolem bude jim předčítat....tak to asi ne :-(....představovala jsem si to jinak.

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž jindrich-druhy (irismv@centrum.cz) ... 21.03.2010 21:23:43 ... (Strom/Strom)
potěšilo mne, že se zajímáš o staré lidi...
Vloni jsem chodil do jednoho důchďáčku v Praze se steným posláním.cca10měsíců.Někteří klienti nikoho neměli, jiní měli, nenavštěvováni. Jedna babička mi tam umřela, někteří další měli velké potíže zdravotní a protože dělá irisdiagnostiku, pokošel jsem se jim pomoct.Vrení tohozařízení se ohradilo proti mým postupůma já se nedovedl srovnat s tím, že se musím dívat na jejich utrpení a nemhu pomáhat.To mi nakonec odradiloa od ledna t.r.už tam nechodím.Na jedné straně to byla chyba, zvykli si na mě -- ale personál chodil a zbíral drby a vyvolával pocit v klientech, že jsou nespokojeni.HNUS.Pravda, mohl jsem se zakousnout a pokračovat, jenže na to nemám žaludek.Na druhé straně kdybych se rozhodl pokračovat, mohli být alespoň trochu sťastni.Víš, jedné babičce jsem nosil vždycky buďto kytku (gerberu), nebo dort, třeba jen malý věneček za pár korun, poté co jsem si zjistil, že ho smí kvůli cukru.Četl jsem jim svoje básničky.Bylo to super.Mylím na to často a snažím se přijítna to, kde jsem udělal chybu.Trgédie je v tom ,že jsem měl např.byliny, ketré rozpouští hematomy po mrtvicích, ale pýcha pan aMUDr. to prostě neunesla.Spustil kampań, aby nebyl přehlížen a tak se ti moc nedivím.Možná nebude trvat dlouho a budu sám v takovém zařízení, protože jsem po úrszu páteře a hrozí mi vozíkem na spondylochirurgii.Tak nevěš hlavu a budeš chodit za mnou...?jindrich-druhy //XChat
guest Muž StastnaMysLenka (pampelisak@seznam.cz) ... 10.04.2010 23:28:37 ... (Strom/Strom)
Re: potěšilo mne, že se zajímáš o staré lidi...
Ahoj Jindro, dlouho jsem tu nebyla, omlouvám se za pozdní odpověď. Potešilo mne že jsi reagoval na mé úvahy. Je mile, že jsi chodil za starými lidmi a naprosto Té chápu že jsi byl otrávený chováním vedení domova. Jen Ti chci říct, nic si nevýčitej. Udělal jsi co jsi mohl. Možná to tak mělo být a budeš pomáhat někomu jinému někde jinde. A asi ses na tom měl i něco naučit. Mrzí mne, že sám máš zdravotní problémy, buď statečný, věřím že jsi silná osobnost a zvládnes to. To povídání o gerbere a věnečku a o tom jak jsi četl básničku bylo milý. Děkuju Ti. Chceš li, napis jak se Ti daří. Slibuju že příště budu reagovat dřív.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: