XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Ano, moje království :-)

 

Ano, moje království :-)

Ano, moje království :-)

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
píšu si jen tak před usnutím, myšlenky co mi plynou hlavou, můžeš se přidat.....
Zalezu si do postele po rušném dni, vezmu telefon a jen tak si přemýšlím... Dnes jsem byla v domově důchodců, měli výzvu že hledají dobrovolníky kteří by měli alespoň hodinu týdně čas na návštěvu opuštěných starých lidí. Já jako aktivistka jsem se šla hned přihlásit :-), ale celkem mně zchladili....prý bude výběrové řízení! Musím se přihlásit do dobrovolnického centra, přinést výpis z rejstříku trestů a když budu mít jo štěstí, budou mi babička či dědeček přiděleni a mým úkolem bude jim předčítat....tak to asi ne :-(....představovala jsem si to jinak.

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První | « | 1 z 2 | 2 | » | Poslední

 

guest Muž zalda ... 25.04.2010 15:41:43 ... (14/14)
Re: Facebook
Odpověď na příspěvek od StastnaMysLenka ( mailto:pampelisak@seznam.cz ) z 11.04.2010 21:50:14:
moje řeč, zalda.
guest Muž zalda ... 25.04.2010 15:40:00 ... (13/14)
Ano, !moje Království!, v tomto "režimu"...
...musíš jít za babičkama a dědečkama, tak jako za nemocnýma na vlastní pěst - vyplatí se např. jako člen "skautu".... Neradím ke lži, ale nedej se "zpolicajtizovat" (to je příšerný slovo, což...), nuž ale "UE"blbci jsou stále příšernější - to je tím, že jsme chtěli svobodu založenou na člověku - a to nejde, člověk je svině! Nuž, jděme za tím dobrem, za láskou, za Beránkem a né za tím, co je v nás... z.
guest Muž cerna22.alena (alena.cerna22@seznam.cz) ... 25.04.2010 15:05:05 ... (12/14)
Re: M
JSI stastna/maminka mam/dve/deti v puberte a tet se mi narodilo po patnacti letech miminko je to fakt uzasne drz se
guest Muž StastnaMysLenka (pampelisak@seznam.cz) ... 11.04.2010 21:50:14 ... (11/14)
Facebook
Tak nějak moc nerozumím smyslu téhle sítě. Budu vděčná, když mi to někdo blíž osvětlí. Jaké jsou klady? Stejně je vždycky osobní setkání, úsměv a podání ruky víc...
guest Muž StastnaMysLenka (pampelisak@seznam.cz) ... 10.04.2010 23:28:37 ... (10/14)
Re: potěšilo mne, že se zajímáš o staré lidi...
Ahoj Jindro, dlouho jsem tu nebyla, omlouvám se za pozdní odpověď. Potešilo mne že jsi reagoval na mé úvahy. Je mile, že jsi chodil za starými lidmi a naprosto Té chápu že jsi byl otrávený chováním vedení domova. Jen Ti chci říct, nic si nevýčitej. Udělal jsi co jsi mohl. Možná to tak mělo být a budeš pomáhat někomu jinému někde jinde. A asi ses na tom měl i něco naučit. Mrzí mne, že sám máš zdravotní problémy, buď statečný, věřím že jsi silná osobnost a zvládnes to. To povídání o gerbere a věnečku a o tom jak jsi četl básničku bylo milý. Děkuju Ti. Chceš li, napis jak se Ti daří. Slibuju že příště budu reagovat dřív.
guest Muž jindrich-druhy (irismv@centrum.cz) ... 21.03.2010 21:23:43 ... (9/14)
potěšilo mne, že se zajímáš o staré lidi...
Vloni jsem chodil do jednoho důchďáčku v Praze se steným posláním.cca10měsíců.Někteří klienti nikoho neměli, jiní měli, nenavštěvováni. Jedna babička mi tam umřela, někteří další měli velké potíže zdravotní a protože dělá irisdiagnostiku, pokošel jsem se jim pomoct.Vrení tohozařízení se ohradilo proti mým postupůma já se nedovedl srovnat s tím, že se musím dívat na jejich utrpení a nemhu pomáhat.To mi nakonec odradiloa od ledna t.r.už tam nechodím.Na jedné straně to byla chyba, zvykli si na mě -- ale personál chodil a zbíral drby a vyvolával pocit v klientech, že jsou nespokojeni.HNUS.Pravda, mohl jsem se zakousnout a pokračovat, jenže na to nemám žaludek.Na druhé straně kdybych se rozhodl pokračovat, mohli být alespoň trochu sťastni.Víš, jedné babičce jsem nosil vždycky buďto kytku (gerberu), nebo dort, třeba jen malý věneček za pár korun, poté co jsem si zjistil, že ho smí kvůli cukru.Četl jsem jim svoje básničky.Bylo to super.Mylím na to často a snažím se přijítna to, kde jsem udělal chybu.Trgédie je v tom ,že jsem měl např.byliny, ketré rozpouští hematomy po mrtvicích, ale pýcha pan aMUDr. to prostě neunesla.Spustil kampań, aby nebyl přehlížen a tak se ti moc nedivím.Možná nebude trvat dlouho a budu sám v takovém zařízení, protože jsem po úrszu páteře a hrozí mi vozíkem na spondylochirurgii.Tak nevěš hlavu a budeš chodit za mnou...?jindrich-druhy //XChat
guest Muž StastnaMysLenka (pampelisak@seznam.cz) ... 03.03.2010 23:48:53 ... (8/14)
Čekání
Nemám to ráda. Raději bych se o to nějak přičinila aby to bylo brzo. A nebo si to užila teď abych nemusela čekat. Jo, trpělivost... Tu nemám.
guest Muž StastnaMysLenka ... 26.02.2010 20:42:38 ... (7/14)
Mám malou holčičku
Ta holčička je řada pořád se mnou. Hraje si a já u ní skládám prádlo. Vstanu a jdu do jiné místnosti, hned jde za mnou. Hledá mne. Je krásná. Někdy legrační, jak chce všechno machat v záchodě, skončil v něm i můj mobil, ale když pro ní je ta voda tak zajímavá :-). Nerada ji, musím ji zabavit a nenápadně ji to soupat do pusy aby si toho moc nevšimla. Umí říkat jo. Jsi unavená? Jo! Půjdeme ven? Jo! Něco nakoupíme. Jo! Často to řekne i v nevhodné situaci a to se tomu pak smejeme. Mám čtyři děti a bydlím s nimi sama. Je to náročné ale i štěstí. Oni jsou moje štěstí. Jsem moc šťastný člověk.
guest Muž StastnaMysLenka (Pampelisak@seznam.cz) ... 26.02.2010 20:36:28 ... (6/14)
Podle mne
Je osobní a soukromé totéž. Proč jsou tu tedy ty rubriky rozdělené? Dnes jsem byla s pěti dětmi v bazénu. Je to veselé být s nimi. Ještě že jsou větší, protože někdy už ztrácím přehled :-). A teď z jiného soudku :-), mám rada básničky Jiřího Žáčka. Třeba Mne se stejska. Kup si pejska! On ti zavejska ať se ti nestejska. Nebo tahle. Pejskové, ti se mají, v zimě v létě, venči pány, aby byli zdraví.
guest Muž StastnaMysLenka (Pampelisak@seznam.cz) ... 25.02.2010 21:15:35 ... (5/14)
Děti
Úžasné, objevující, nádherné pořád překvapující a dojemné bezprostřední stvoření. Prý jsou čtyři hodně. Říkají lidé kteří místo děti mají psa, televizi, práci, počítač atd. Pro mne jsou děti nejvíc. Budoucnost. Přítomnost. Můžu jim předat to nejlepší že mne. Není to těžký. Těší mne to s nimi.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První | « | 1 z 2 | 2 | » | Poslední

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: