XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Formule 1

Formule 1

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
*1537*je prostě originál*18*
žádné rallye, žádné motorky, prostě jedinečná formule 1Pozor   *90* Koukám na tebe   *18*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž jmckvak (JMcKvak@seznam.cz) ... 11.05.2009 11:32:13 ... (Strom/Strom)
VC Španělska
Tak máme za sebou další závod v letošní sezóně... Buttonovi se stále zvedá šance na získání titulu mistra světa... Že by se mu konečně poštěstilo a titul měl on?*18*
Prazdroj Muž Prazdroj (Liberecky@urquell.net) ... 11.05.2009 15:32:40 ... (Strom/Strom)
Re: VC Španělska
Odpověď na příspěvek od jmckvak ( mailto:JMcKvak@seznam.cz ) z 11.05.2009 11:32:13:

Zatím to má rozehrané dobře a pokud se neobjeví víc stájí, než jen Red Bull, které se BARu výkonově vyrovnají, titul mu už asi nikdo nesebere. Na vítěze závodů z posledních let má takový náskok, že by mu stačilo dojíždět na druhém i třetím místě, a stejně by celkově vyhrál. Ale ještě nás čeká hodně závodů a stát se může cokoli. Doufám, že se ještě něco změní, protože ti, co dříve nadávali na nudu v souboji jen dvou stájí Ferrari - McLaren, tak letos je to v tomto ohledu ještě větší nuda.

Včerejší závod byl zajímavý a mohl skončit úplně jinak. Kdyby chyby, ale Vettel mohl odstartovat lépe a pochybuji, že by se před něj dostal Button. Massa mohl hned v úvodu předjet Buttona, a pak ho brzdit. Ale i kdyby se tohle všechno nestalo, divil jsem se úplně shodné strategii v podání Massy a Vettela. Massa měl zajet do boxů o dost kol později než všichni jezdci kolem něj a přesto tam jel tak brzy. Že by snad motor Ferrari žral o tolik více než ostatní? Ale i tak jsem rád, že získal první body, i když o dva smolně přišel v závěru. Vettel měl chudák smůlu, že neměl jinou strategii, nešel do boxů o kolo dříve nebo později a vydělal na tom Barichello i Weber, který měl podivně odlišnou strategii od Vettela.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: