XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Politika / Komunismus/Socialismus

 

Komunismus/Socialismus

Komunismus/Socialismus

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Pro i protí téhle iedeologie
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž hanescalibra ... 12.08.2012 13:09:38 ... (Strom/Strom)
"Umělecky" sestříhané televizní dokumenty na ČT
Tentokrát musím dát Jard01 za pravdu. Ebísku, taky by jsi mohl vědět, komu je dnes Česká televize poplatná. Tobě ale ne. I když poctivě právě této peníze odevzdáváš. Měl by jsi také vědět a také se zajímat, kdo vlastně tuto televizi řídí, kdo je v jejím managementu a především, kdo ji financuje. Tedy podle úsloví "Čí chleba jíš, toho píseň zpívej". Přiznám se že pokud bych měl jít do jádra problému, tak se tato "veřejnoprávní" televize snaží lidem podstrkovat jen a pouze dokumenty umělecky sestříhané, vytržené z kontextu a za jediným účelem. A to, především mladé generaci, aby u ní vytvořila dojem, co to bylo za hrůznou a totalitní komunistickou diktaturu. Já osobně pocházím z dělnické rodiny a narodil jsem se v šedesátých létech. Ale takové dětství jaké jsme měli za socialismu my, nikdy naše děti už neprožijí. Dneska aby jsme měli strach je pustit třebas jen na 100 metrů od baráku. ŽÁDNÝ REŽIM AŤ JE JAKÝKOLIV NEDOPUSTÍ, ABY BYL ROZVRACEN ZEVNITŘ !!! A pamětníci by vám mohli říct, co sem lezlo v padesátých letech přes hranice za xindl, vycvičený a vyzbrojený americkými a německými tajnými službami. Proč se u nás vraždili političtí pracovníci, vypalovaly JZD, hořely stohy a prováděly sabotáže... Který režim by si tohle nechal líbit a neposlal na hranice armádu??? Jako tehdejší PS? Jedna taková perlička kdy se svého času před převratem kamarád vrátil ze zájezdu do Moskvy. Přímo tam, na tehdejší dobu měli "barbarští Sověti" nápojové automaty které my teprve dnes obdivujeme. U každého čistě vymytá sklenice která se po použití opět vymyla dotyčným a VRÁTILA na místo. V sousedním Polsku bylo totéž AVŠAK tato sklenice byla přichycena k automatu kovovou objímkou na řetězu na kterém by jste div neodtáhli pětitunku. V Moskvě tehdy jeden Čech u toho automatu podotknul, že Rusové nemají žádnou demokracii. A já se ptám. Opravdu? Protože nemůžu tu sklenici demokraticky a svobodně ukradnout? Nebo že nemůžu svobodně a demokraticky ten automat roztřískat jako dnes u nás cokoliv?
guest Muž Joe73 ... 15.08.2012 10:27:28 ... (Strom/Strom)
Re: "Umělecky" sestříhané televizní dokumenty na ČT
Odpověď na příspěvek od hanescalibra z 12.08.2012 13:09:38:
Jo jo,Sověti to byli kabrňáci, většinou žili ještě v zemljankách a už měli nápojový automat:) Jen jestli jim ho tam ale nepropašoval nějaký západní agent:) Za Gorbačova jim dokonce jeden přistál na Rudém náměstí:) Naštěstí tam neměli žádný stoh slámy,tak jim ho nepodpálil:) Dokonce ani nespálil tu jejich mršinu vrahouna Lenina,co ho tam maj dodnes vycpanýho.No a pár let poté už šli ti kabrňáci s celým svým sojuzem konečně do prdele.
Divím se,že si stěžuješ na ČT.Např.takový Moravec snad nedovede udělat jediný pořad,aby si tam nepozval nějakýho bolševika.Člověk aby se bál zapnout televizi,buď je tam soudruh Filip nebo Dolejš a nebo běží normalizační seriály a filmy.Podle televize by člověk soudil,že jsou 80.léta.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: