XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Láska, vztahy a sex / Sexuální úchylky

 

Sexuální úchylky

Sexuální úchylky

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Jakékoliv - pokec, zkušenosti, odborná literatura, atd.
Sexuálních úchylek jsou mraky. Čím víc o tom člověk čte, tím víc se kolikrát taky nestačí divit. Asi snad první knihou, kterou by se dala považovat za celkem slušný soupis úchylek bylo 120 dnů sodomy od Markýze de Sade, Jistě je však i mnoho dalších knih i novějších a to ať o úchylkách legálních, tak o úchylkách ilegálních. Pište svoje zkušenosti, pište co můžete doporučit a proč, pište svoje názory na cokoliv, co se daného tématu může týkat.:))

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Patrik3838 (Patrik3838@gmail.com) ... 01.02.2017 11:16:34 ... (Strom/Strom)
Nevím, jestli to je přímo uchylka, ale je to silnější než já
Asi jsem se tak narodil, ale vždycky mě přitahovali kluci i holky při sportování, hlavně ti, kteří se přitom pořádně vypoti tělo. Dlouho jsem o tom jenom snil a styděl jsem se, ze moje predstavy nejsou " normální ". Až když mi bylo 25 roku, začal jsem chodit s Davidem, skvělým klukem, moc hezkým a krásným tělem.. pak jsem ho videl po náročném běhu v horku, tělo meho kluka vykoupané v potu. Ještě ten den jsem mu zavolal a řekl, že mě jeho tělo tak vzrušilo, že jsem se musel udělat. Za pár dnů jsem si poprvé užil Davidovo tělo a pekne ho postříkal.
Po Davidovi jsem si jeste užil s dalšími dvěma kluky a dvemi holkami a vim, jak jsem řval slastí, když jsem stříkal.
A dneska jsem musel jet vecer do nejbližšího města a napadlo mě stavit se do jednoho mensiho fitka, kde už jsem několikrát byl. V posledni době jsem skoro vůbec necvicil, tak fyzička šla hodně dolů, ale 3x 20 minut na rotopedu jsem zvládl, pot ze mě tekl proudem, tak jsem pak relaxoval ve sprše asi 25 minut. Pak jsem se vratil znovu do fitka, do druhé místnosti, kde je občerstvení, abych částečně doplnil vypocené tekutiny a videl jsem vzadu jediného člověka. Šel se blíž a uz vidim, že je to hezká holka, blondýnka s kratšími vlasy. Otřela si ručníkem pot z obliceje a usmála se na mě. Ta holka se uplne koupala v potu a ja jsem začal toužit po jejím těle. Mavnul jsem na ni a usmál se, ona se taky usmála. Pozdě vecer jsem dojel domů, šel se hned zavřít do soukromí a predstava mazleni jejího těla skončila silným orgasmem. Ale nejak se mi zdá, že na ni nemyslím jen sexuálně

Tak to bylo něco o mojí " uchylce "

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: