XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Láska, vztahy a sex / Sexuální úchylky

 

Sexuální úchylky

Sexuální úchylky

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Jakékoliv - pokec, zkušenosti, odborná literatura, atd.
Sexuálních úchylek jsou mraky. Čím víc o tom člověk čte, tím víc se kolikrát taky nestačí divit. Asi snad první knihou, kterou by se dala považovat za celkem slušný soupis úchylek bylo 120 dnů sodomy od Markýze de Sade, Jistě je však i mnoho dalších knih i novějších a to ať o úchylkách legálních, tak o úchylkách ilegálních. Pište svoje zkušenosti, pište co můžete doporučit a proč, pište svoje názory na cokoliv, co se daného tématu může týkat.:))

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Patrikbikluk (patrik.hofmann@email.cz) ... 25.11.2011 06:47:00 ... (Strom/Strom)
Pocení a slast
Já myslím, že lidi by měli být k sobě tolerantní. Že člověka vzrušuje něco, co většina nechápe, to toho člověka nezmění ani mu nepomůže. Pokud ta tzv. úchylka nikoho neomezuje nebo neohrožuje, tak to nikomu vadit nemusí. A teď o mě. Já jsem bi, už podle nicku, a mám "úchylku" v tom, že mě úplně maximálně vzruší, když se můj kluk nebo holka v průběhu našeho mazlení pořádně vypotí. Samozřejmě před mazlením je třeba se důkladně osprchovat, já jsem dost na hygienu, bez toho bych do toho nešel, ale pak chci tělo mého miláčka pěkně koupat v potu. Jednak mě vzrušuje koukat se to, jak z těla mého partnera lije pot, a ta druhá věc je, že každý člověk má svou přirozenou vůni, která je vlivem silného pocení intenzivnější. A ta mě už párkrátr dovedla skoro k bezvědomí, úplná exploze slasti v celém těle.
Jestli to čte nějaký kluk nebo holka, co to má podobně jako já, tak budu moc rád, když se mi ozvou, Já už bych chtěl partnera na stálo, ani nevím, jestli holku nebo kluka, ale vidím, jak je ta "úchylka" silná. Tak hledám holku nebo kluka, pro kterého bude vypocení součást našich tělesných slastí.
A všem mladším s jakoukoli "úchylkou" radím, aby pochopili, že to nezmění, a užívali si. Já jsem se dost dlouho za svou "úchylku" styděl, snažil se myslet na něco "normálního" a určitě se tím ochudil o spoustu nádherných orgasmů.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: