XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Kontakt s adminy / Informace pro uživatele

 

Informace pro uživatele

Informace pro uživatele

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Zde najdeš informace týmu o důležitých věcech týkajících se XChatu
Máš technický problém? Napiš nám - můžeš si vybrat z několika různých způsobů:

fora: http://www.xchat.cz/forum/topic.php?r...arent=1&id=14366
email: help@xchat.cz
facebook: https://www.facebook.com/xchatcz
twitter: https://twitter.com/xchatcz

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

GymJWMČerná hvězdička Muž GymJWM (gymjwm@jaw.cz) ... 07.12.2004 08:46:26 ... (Strom/Strom)
Odstoupení
Zdravím,
jak již mnozí z vás nejspíš zjistili, odešel jsem z pozice červené hvězdičky. Nebylo to na základě nějakého nátlaku, důvod byl mnohem prostší. Jak někteří z vás ví, poslední rok se podílím na vývoji XChatu. Online administrace, ač jsme se snažili, aby většinu práce odvedly YS, byla pro mě velkou zátěží, která odvracela mojí pozornost od programování a práce, zabírala mi čas. Proto jsem se rozhodl a po domluvě s NetCentrem přenechal svůj post červené hvězdičky Stanlimu. Věřím tomu, že až se rozkouká, vnese do fungování týmu spoustu nových nápadů, které vylepší jeho fungování a přístup.

Sám jsem v poslední době několikrát prudce reagoval, vůči některým lidem. Byly to jistě chyby, přesto to není důvodem pro mé rozhodnutí. Věřím, že tento můj krok umožní další vývoj kupředu. Osobně do tohoto vývoje vložím své síly z hlediska programování, další své nápady a myšlenky. XChat ovšem není jen o tom, co je napsané, ale také o chování lidí. I to se snad bude posunovat k lepšímu. Ať XChat žije, vyvíjí se, není potřeba uživatele omezovat. Ale to chce nejen snahu administrátorů, ale také snahu uživatelů. Osobně si myslím, že je možné, aby uživatelé a tým v pohodě spolu vycházeli. Chce to jen naslouchat si navzájem. Pokuste se o to společně.

Přeji všem administrátorům, aby svou práci zvládali v klidu a aby se vztahy jen a jen zlepšovaly. Zároveň přeji uživatelům, aby potřebovali zásahy administrátora co nejméně.

Samozřejmě se mně jen tak nezbavíte. Vzhledem k tomu, že budu nadále programovat, budu také rozhodovat o možnostech, které se zařadí na todo list a které budou zavrženy. Jen nebudu mít možnosti administrátora online v místnosti, možnosti RS operovat s nicky, místnostmi a tak podobně.

A teď se již vrhněme na společné úsilí udělat XChat lepším.

GymJWM

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: