XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Bez kalhotek

Bez kalhotek

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
15+ Bezva kalhotky *85* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž liska-E (liska-e@bezkalhotek.com) ... 01.07.2009 00:07:25 ... (Strom/Strom)
...
Pohádka číslo třicet osm *18*
Opět od naší Haničky :)

Ležím celý unavený v posteli a pomalu usínám. Chtěl jsem počkat na tebe, ale už to nejde..zdá se mi sen..jak stojíš nahá před zrcadlem češeš si své krasné dlouhé vlasy a hřebenem si přejíždíš po kůži
Chytneš si vlasy a dáš je na pravou stranu a odložíš hřeben.Hlavu máš mírně nakloňenou a bereš do ruky ostružinové tělové mléko.Nabereš si jej na ruku a pěkně se jím začneš od krku mazat.
Je to úžasny pohled.Obzvlášť, když v tom snu vidím, jak pečlivě natíráš ňadra.*32*
Bradavky máš jako dva lískové oříšky. Tak strašně rád bych se tě dotýkal. Najednou mě něco donutí probudit se a otevřít oči.
Naskytne se mi pohled na tebe. Jen lehce se usmíváš. Jako by sen ožil. Tohle už si nenechám ujit. Vstanu a přijdu k tobě. Pohladím tě po vlasech a rukou objedu krivku tvého těla. *18*
Políbím tě na krk a už si beru krém, abych se mohl postarat o zbytek tvého úžasného těla. Natřu ti záda a kolem páteře tě zasypávám polibky. Zadeček si vychutnam a krouživými pohyby ti o něj pečuju.
Zvednež jednu nohu a zezadu uvidim tvou rozevírající se kundičku. Chci tě...ale vím,že si tě ještě vzít nemůžu.*85*
Ale nic mi nebrání se k tobě přilepit a hrát si s tebou. Má ruka se mazlí se všemi místy o kterých vim, že tě vzrušujou.
Napadne mě vzít si peříčko. Pohladím tě po bříšku a druhou rukou pěkně od krku zkoumam každý kousek a záhyb tvého těla.
Vidina pírka, jak hladí tvou jemnou kůži, mě naprosto dostává. Tobě je to příjemné, tak trochu vrníš, jako koťátko a máš zavřené oči.
Ležím stále blíž k tobě, až se k sobě tisknem tak těsně, že není podél těla jediné místečko, kde by se naše těla nedotýkala.
Nevědomky zvedneš nohu a ja najednou do tebe vklouznu svým penisem. Nebráníš se. Právě naopak. Prohneš se více v zádech a vyšpulíš vice zadeček. Vychutnávám si blizkost nás dvou
a zároveň sleduju naše pohyby v tom obrovskem zrcadle. Je to neuvěřitelně krásné. Po chvîlí tě ale odnesu do postýlky a položím tě na záda.pírko pořád držím v ruce a přejîždím ti s ním po bradavkách.
Polibim tě na ouška nos rty a opět do tebe vniknu. Cítím však,že už dlouho nevydržím. Příliš jsi mě vzrušila... tak zrychluju tempo, aby i ty jsi z toho něco měla *18*
Vzápěti oba vybuchneme ve společněm orgasmu.polibíme se a unaveni si usíname v náručí. *18*
Spokojeně spím, ale ty se v mém náručí začínáš vrtět. Třeš se klínem o můj penis a laskáš mi uši. Ty víš, že to mám rád. Vztáhnu ruku a překulím si tě na sebe.
Rty kloužeš dolů po mém těle a vždycky mi jazykem obkroužíš bradavku a pak ji mírně mezi zuby stiskneš. Líbáš mé bříško a jazykem kroužíš kolem pupíku.. Nemůžu dál čekat.
Chci ho v tobe cítit. Pohladím tě po vlasech. Necham tě tedy a rukama ti hladim bríško a laskám ňadra... Vzdycháš a dosedáváš čím dál rychleji. *32* Takhle to prece nezkončí...
Zastavím tě, vyklouznu z tebe, políbím tě na ústa.
Položím tě na bok nadzvednu ti nohu a opět do tebe vnikam. Rukou tě laskám po bríšku a mačkám ti prsa. Pravidelně přirážím a ty se mi snažíš být nápomocna.
Libám tě na krku a moje prsty skončí u tebe v klíně. Začnu hladit a mnout mezi prsty tvůj poštěváček. Začínáš sténat čím dál hlasitěji. Nehty se mi zarýváš do kůže.
Tohle jsem u tebe nikdy nezažil. Vzápětí vybouchneš v orgasmu až skoro omdlíváš. Nechám tě chvilinku být. Pak ale znova do tebe vniknu a odeznívající orgasmus se mnou udělá své.
Naposledy přirazím
A už ti plním kundičku až po okraj. Těžce oddychujeme. Ještě se trochu mazlíme, ale pak vyčerpáním usneme... A necháme si o tom zdat. *85**18*
*85**18* Konec *5331*

*206*Nesuďte mne, nemáte na to dost sil*66*

*3360*Chtít pravdou žít a přátele mít
je jak Boha ctít a s ďáblem souložit*3375*

nikoli vaše *1163*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: