XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Bez kalhotek

Bez kalhotek

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
15+ Bezva kalhotky *85* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž liska-E (liska-e@bezkalhotek.com) ... 12.06.2009 00:10:09 ... (Strom/Strom)
...
Povídka číslo třicet dva *18*

S Honzou jsme spolu už přes tři roky a postupem času nám náš sexuální život trochu zevšedněl. Často jsem si říkala, jestli ho ještě přitahuju a vzrušuju a jestli se mu milování se mnou ještě líbí. Dokonce jsem s ním byla i na nákupu v sexshopu u nás ve městě. Vybrali jsme si různé olejíčky a krémy, Honza mi dokonce koupil vibrátor a erotické spodní prádlo. Trochu to pomohlo, ale stejně to nebylo ono.

Přemýšlela jsem, čím bych náš sexuální život trochu zpestřila a v tom jsem si vzpomněla na jeho slova, jak říká, že by to chtěl dělat ve třech. Nikdy jsem tomu nepřikládala velkou váhu, ale neříkal to poprvé, tak jsem začala přemýšlet, kde sehnat někoho, kdo by se k nám přidal. Napadla mě kamarádka Markéta, možná by nebyla špatná ani Lenka nebo Jitka. Nakonec jsem si řekla, že Jitka bude nejlepší, protože je pěkně vyvinutá a podle jejího vyprávění se už jednou hromadného sexu účastnila. Navíc Markéta po mém Honzovi už několikrát chtěla vyjet, takhle bych jí ho nahrála přímo a tak hloupá nejsem, Jitka bude ideální.

Pozvala jsem Jitku k nám na kafe. Honza byl doma a ležel na gauči. Jitka přišla včas a celá netrplivá se ptala, co že tak důležitého pro ni mám. Vzala jsem ji do kuchyně, aby nás Honza neslyšel a vysvětlila ji situaci. Chvíli se divila, chvíli se zdráhala a váhala, chvíli přemýšlela, ale nakonec řekla, že by to nemuselo být špatné, ale že by se chtěla mazlit i se mnou. To mi nevadilo, protože Jitka se mi líbí a je sympatická, ráda se s ní pomazlím před Honzou.

„Když by Ti to vyhovovalo, mohli bysme to udělat v sobotu tady u nás,“ říkám Jitce. „Proč až v sobotu? Mě jsi docela navnadila už teď, tak proč to odkládat“ odpověděla Jitka a mně se rozbušilo srdce vzrušením. Honza o ničem nevěděl a já jsem takhle rychlou reakci nečekala. „Půjdu se nejdřív osprchovat, tak na mě s Honzou počkejte,“ řekla a ve mně by se krve nedořezal. Podala jsem jí ze skříně ručník a šla za Honzou do obýváku.

Honza seděl na gauči a sledoval film s Travoltou. „Lásko, mám na tebe chuť!“ říkám mu a snažím se vypnout televizi. Chvíli na mě koukal, jak na zjevení, ale po chvíli mého hlazení v jeho rozkroku pochopil, že to myslím vážně. Sedl si, rozepnul rifle a sundal si je i se slipama. Začali jsme se navzájem svlékat a já celá napjatá čekala na příchod Jitky. Bála jsem se té chvíle a přitom mě to strašně vzrušovalo, už jen ten pocit, že se budu mazlit s jejíma trojkama mě pěkně rozpalovala. Honza mě položil na gauč a začal mě lízat mušličku. Dneska se mi to obzvlášť líbilo a to teprve to nejlepší teprve přijde. Hezky jsem na něho roztáhla nohy a nechala se laskat. Všiml si, že se mi to hodně líbí a tak začal jazykem brouzdat po celé mušličce a bořil se jazykem dovnitř.

Krásně mě vzrušoval, když v tom slyším za sebou hlas: „Tak koukám, že si tu užíváte!“ smála se Jitka a Honza ztuhnul. Nevěděl co se děje a jak se má tvářit, ale Jitka mu nedala šanci. Přiklekla k němu a začala mu lízat jeho naběhlý úd. Honza se nezmohl na jediné slůvko, mrkla jsem na něj a usmála se. Pochopil, že je to naplánované a bylo vidět, jak se mu ulevilo. Začal mě jazykem dráždit ještě víc a zrychloval a zpomaloval svoje pohyby jazykem. Cítila jsem vzrůstající vzrušení i to, jak jsem mokrá a jak se blíží můj první orgasmus. To už ale Jitka přivedla Konzu k pořádné erekci a před mojí mušličkou se objevil jeho klacek. Ani se nemusel příliš snažit, vjel do mě krásně až po kořen a já jen vykřikla slastí. Jitka mi začala hladit prsa a líbat mě, zatímco Honza se rozjel jak mašina. Vjížděl do mě a pořád zrychloval. Nevěděla jsem, co mám vnímat dřív, jestli laskání Jitky nebo šoustání Honzy. Najednou se mi zatmělo před očima a já křičela na celý byt, takovýhle orgasmus už jsem dlouho nezažila. Honza ze mně vyjel a já nechala doznívat orgasmus.

Jitka se mezitím opřela o gauč a vyšpulila na Honzu svoji mušličku. Ten se dlouho nerozmýšlel, byl nadržený a vzrušený, přistoupil k ní a zezadu do ní svým kolíkem zajel. Bylo vidět, že se to Jitce hodně líbí a křičela na Honzu, ať nepřestává. Ten to ani neměl v úmyslu, rozjel se opět jak mašina a rukama si ji přidržoval, aby mohl vjíždět co nejhlouběji. Jitka narážela na jeho kolík a prsa se jí krásně houpala přes gauč. Stoupla jsem si k ní a začala ji líbat a hrát si s jejíma bradavkama. Hlasitě sténala a vzrušení bylo cítit z každého jejího pohybu. Nikdy jsem netušila, že je Honza takovej samec a dokáže nás udělat obě. Jitka začala čím dál rychleji sténat a mě bylo jasné, že i na ní přichází ta krásná vlna rozkoše. Začala jsem ji dráždit prstama na mušličce a cítila jsem, jak do ní zajíždí Honzův kolík. Bylo to vzrušující. Najednou Jitka vykřikla slastí, chytla Honzu za varlata a nechala ho přirážet co nejhlouběji. „Dělel, dělej, už budu!“ křičí nahlas Jitka a Honza přiráží jak o život. „Už taky buduuuuu!“ křičí Honza a stříká do Jitčiny mušličky své horké sperma.

Po chvíli jsme se všichni sesypali na gauč a plní vzrušení rychle oddychovali. Čekala jsem, že to bude zajímavý, ale tohle předčilo má očekávání.
S Jitkou se teď potkáváme častěji a užíváme si milování ve třech.


*206*Nesuďte mne, nemáte na to dost sil*66*

*3360*Chtít pravdou žít a přátele mít
je jak Boha ctít a s ďáblem souložit*3375*

nikoli vaše *1163*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: