XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Bez kalhotek

Bez kalhotek

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
15+ Bezva kalhotky *85* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž liska-E (liska-e@bezkalhotek.com) ... 02.06.2009 00:10:03 ... (Strom/Strom)
...
Pohádka dvacátádevátá *85*

Dnes poněkud méně romantiky *66*

Byl sobotní podvečer a já měla domluvené rande. Oba dva jsme měli jasno, co chceme a nijak jsme se tomu ani jeden nebránil. Přijel, vzali jsme deku, láhev vína a šli si lehnout na louku a povídat si. Bylo to takové lehké oťukávání, jak si sedneme. Ale půl hodina povídání je až až. Vášnivý, nedočkavý polibek nedal na sebe dlouho čekat a já ucítila mrazení po celém těle a hlavně jeho nedočkavé ruce. Byl to jen takový předkrm, kdy mi vyhrnul sukni, kalhotky dal na stranu a chvíli se do mne zabořil. Taková lehká provokace, rozvášnění, ale věděla jsem, že mu to vrátím.
Po chvilce jsme dorazili ke mne domu a já se šla převléknout jen do županu. Seděl naproti mne na gauči a já na židli a popíjeli další láhev vínka. Položila jsem si nohu na jeho stehno a nenápadně mířila výš a začala ho dráždit. Rozhrnula si malinko župan a dala nohy od sebe. Věděla jsem, že se dívá a začalo se mi to líbit. Jezdila jsem si po vnitřku stehen a nohy dala víc od sebe, aby měl pěkný výhled. Projela jsem si hezky mezi pysky, podráždila klitoris a nabrala šťávičku na prsty a rozetřela si ji po puse a slízala. Že už se nemluvilo, bylo jasné, jen jaksi se mu udělala už dřív boule na kalhotách. Už tak jsem byla moc rozvášněná, tak jsem se rozhodla, vzít si do sebe venušiny kuličky. Hleděl mi jen na kundičku, jak se ve mne ztrácí kuličky.
Měla jsem děsnou chuť si s ním pohrát. Nabrala jsem si opět šťávičku na prsty a rozetřela to jemu po rtech a dala mu ocucat prstíky a pomalu se šoupala dolu. Byla jsem šíleně nedočkavá, moc jsem se na to těšila. Rychlé stažení kalhot....wow...šlo vidět, že se mu to celé líbilo a byl nedočkavý. Líbala jsem každé místečko kolem, jen jeho jsem se neustále nedotýkala, drápky sjížděla jeho stehna, ale nakonec se to nedalo vydržet. Na začátku jsem si ho nejdřív celý sjela jazýčkem, pohrála v puse s jeho kuličkami, stáhla předkožku a začala si hrát. Ten piercing je vážně zázrak :-) Svíjel se pod mou pusou, ten jeho chtíč v očích mě dostával, sama jsem tekla jak Niagára a přidávala intenzivně víc a víc. Nikdy jsem neslyšela tolik chvály na má ústa, šlo vidět, jak ho to dostává. Nadrbanost obou dvou byla čím dál tím větší a chtěli jsme to oba.
Lehce mne odtáhnul, posadil na židli, roztáhnul nohy a zabořil do mne jazýček, byla to jak rána elektřinou. Už se to nedalo, vyndal ze mne kuličky, položil na gauč a prudce ho do mne zabořil, až jsem lehce zasténala. Bylo to divoké, rychlé pohyby, vášnivé polibky, mačkání prsou, zarývání drápků do jeho zad. Byla jsem zcela v jiném světě, zažít zpocená těla se mi ještě nikdy nestalo. Nevnímala jsem okolí, jen jeho ve mne. Nakonec začal nahlas vzdychat a blížil se k vrcholu a pořádně se do mne udělal a padl na mne. Oba dva jsme jen prudce oddychovali. Nabírali sil a vzpamatovávali se z toho.
Lepší divočárnu jsem nikdy nezažila, abych byla tak moc udýchaná. Ale nestihla jsem se udělat, tak jsem si na férovku řekla, ať si jde vylízat, co si způsobil a on nijak nenamítal. Bylo to děsně rajcovní, jak slízával jeho i mé a sem tam nabral a dal mi ocucat prstíky. Dlouho jsem to nevydržela a sama se začala třepat v orgasmu a on lízal dál a dál a jeho samotného to dosti vzrušovalo, takže je jasné, že další číslo na sebe nedalo dlouho čekat.

Těch čísel bylo několik a vždy vášnivé a plné chtíče a sex po ránu je snad to nejlepší, co existuje, ale to by ten příběh byl až moc dlouhý.


*206*Nesuďte mne, nemáte na to dost sil*66*

*3360*Chtít pravdou žít a přátele mít
je jak Boha ctít a s ďáblem souložit*3375*

nikoli vaše *1163*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: