XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Bez kalhotek

Bez kalhotek

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
15+ Bezva kalhotky *85* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž liska-E (liska-e@bezkalhotek.com) ... 23.05.2009 00:22:41 ... (Strom/Strom)
...
Pohádka dvacátáosmá *18*

Ahojky. Dnes jsem se po dohodě s mým „kamarádem“ Petrem rozhodla, že Vám napíšu jednu z mnoha našich „kamarádských“ schůzek..

Bylo to o letošních letních prázdninách. Trávila jsem je kromě brigády na chalupě mých rodičů na kolínsku, kde Peťan bydlí. Byla jsem tam převážně sama, neboť rodiče chodili do práce a můj přítel také. Tak tam za mnou chodili kamarádi z této vesničky. Je to tam taková sranda parta. No a s nimi i Petr. Znám se s ním už dlouho a spousta jsme toho zažili i co se týče sexu, takže poho. Jednou večer opět přišli ??" ze všech jen tedy Petr, Josef a Markéta. Přinesli cca 4 litry vínka a tak „baj vočko“ basu lahváčů. Rozdělali jsme na zahradě oheň, opekli buřty, seděli, kecali, chlastali. Víte jak to je s kamarády-dvojsmyslné hlášky, srandičky… Zábava běžela dál a dál, já v sobě měla už 1,5 litru vínka (vysmátá jak beruška), Markéta také tak nějak, Peťan s Josefem každej tak 9-10 pivek. Najednou, ani nevím kdo, něco pronesl směrem na Josefa a ten se v chytrosti(tak říkáme stavu pod vlivem) urazil a odešel. No, chvíli nás to mrzelo, ale pak jsme se bavili dál. Začalo být docela chladno, a tak jsem zavelela k odchodu do chalupy. Trošku jsme smrděli kouřem od ohně, ale bylo nám to fuk. Uhasili jsme oheň a šli dovnitř. Petr si okamžitě lehl na gauč, abychom mu to místo nezabrali. Já s Markétou jsme se tedy posadily do křesel. Pustili jsme dývku, ale nic moc nedávali a tak jsme přemýšleli, co dělat. Vyhrály to karty. Markéta navrhla, že budeme hrát prší a kdo třikrát za sebou vyhraje, může dát jakýkoli úkol oboum, co prohráli. Peťan, ten parchant vyhrával pořád a tak jsme tam zanedlouho obě s Markétou seděly jen v kalhotkách, protože jeho úkoly byly to, abychom si něco sundaly. Samozřejmě jsme si nemohly s Markétou nevšimnout, že Peťovi něco pracuje v kalhotách*88*.

Jenže On u těch karet pořád popíjel, a tak se stalo, že se role prohodily a on už byl nahý. No, trošku mu bylo trapně, jelikož byl v pozoru, ale asi díky alkoholu to nějak ustál. Při pohledu na něj a jeho penis jsem byla mocmoc vzrušená a Markétka také. Pořád jsme si s Markétou něco šeptali-asi ho to i štvalo. Opět prohrával a já třikrát vyhrála a tak jsem jim dala úkol: Petře, lehni si na zem, hlavou směrem ke gauči. A ty ho Markétko za ruce přivaž k noze od toho gauče. Markétka chvíli hledala něco čím by ho přivázala, blýskaly se jí očka. Jak se ohla aby přivázala Petra, byl jí na kalhotkách vidět mokrý flíček ??" byla vzrušená tak moc jak já. Je pravda, že Petr ani necekl a nechal, ať si s ním děláme co chceme. Zavolala jsem Markétku k sobě a pošeptala jí, že před jeho očima uděláme takovou řekněme lesby šou. Markétka na mě chvíli koukala „jak z jara“, podívala se na Petra a pak souhlasila. Přisunuly jsme křeslo před Petra, sedla jsem si do něj a Markétka na mě. Začaly jsme se líbat, hladit. Markétka směrem k Petrovým očím vystrkovala prdelku. Sáhla jsem jí mezi nohy-cukla sebou. Měla úplně promočené kalhotky. Ona mi udělala to samé a to samé i zjistila u mě. Najednou jsme zapomněly, že tam Petr je a věnovaly se jen sobě. Slezly jsme z křesla na zem vedle Petra, navzájem si sundali kalhotky a mazlily se. Lehly si do 69 a laskaly si broskvičky navzájem. Petr ležel, koulel očima, penis měl jak sloup, žalud lesklý a naběhlý k prasknutí. S Market jsme toho nechaly, podívaly se na něj. Lehly jsme si každá z jedné strany k němu, střídavě se s ním líbala jedna, druhá. Hladily jsme ho po hrudníku, břiše. Já jsem Petra začala lechtat na pytlíku ??" sténal, moc se mu to líbilo. Markétka ho začala líbat na krku, hrudi, břiše….až dorazila k penisu. Olízla jeho špičku, na které byla kapička Petrova vzrušení. Já přestala Petra lechtat na pytlíku a přesunula se dolu, tam kde už pracovala Market. Začaly jsme mu obě rejdit jazýčky po žaludu a pak i celém penisu.
Nechala jsem Markétce špičku a přesunula se níž, roztáhla Petrovi nohy a začala mu olizovat kulky. Každou zvlášť jsem si nasála do pusinky a laskala mu je. Mezitím mu Market už tvrdě kouřila. Peťan byl rudý, těžce oddychoval a sténal. Věděla jsem, že to už nevydrží. A proto jsem jazykem začala rejdit po takovém tom místečku ??" pánové to znají-těsně pod pytlíkem, respektive mezi pytlíkem a konečníkem. Řval jak pominutý. Market ještě párkrát zapracovala pusinkou, v klacku zacukalo a za hlasitého Petrova řevu z jeho penisu prýštilo sperma. Market uhnula a sperma cákalo jak na ní, tak na mě, tak všude okolo. Měl toho opravdu mnoho(aby ne, po takovém vzrůšu*4*). Když z něj vystříkla poslední kapička, nehnutě ležel a jen oddychoval. Ale my s Markétkou jsme nelenily a jazýčky ho dostaly zpět do pozoru. Markétka si sedla nad Petrův obličej, já nad jeho penis a byly jsme čelem k sobě. Pomalu jsem si Petra zaváděla do kundičky. ? lo to zlehka, neboť jsem byla strašně moc mokrá. Markétka pomalu svou lasturkou dosedala na Petrovu pusinku. Tomu hajzlíkovi se podařilo rozvázat se. Roztáhl Markétce pysky a začal jí šukat jazýčkem. Já se začala pomalu pohybovat na Petrově klíně a přitom jsme se s Market líbaly a hladily si Ładra. Najednou se ke mně Markétka přilepila ňadry, objala mě, nehty mi zaryla do zad, kundičkou se namáčkla na Petra a křičela. Celá se třásla a sténala v křečích rozkoše. Musela z Petra slézt a povalila se vedle. Petr měl úplně mokrý obličej od její šťávičky. Já se sklonila k Petrovi, začali jsme se líbat a já začala rychleji pohybovat pánví. Netrvalo dlouho a i já se na Petrovi udělala. Potřebovala jsem oddych. Ale Petr se ještě neudělal, vzal tedy Markétku, klekl za ní a zezadu jí ho tam strčil. Byl jak zběsilý. Bušil do ní v neskutečně rychlém tempu. Najednou se oba zastavili a začali křičet rozkoší. Padli na zem. Markétka se mrkla na hodinky ??" sakra, musím domů. Než jsme s Petrem stačili něco říct, oblékla se a utekla. Chvíli jsme se s Petrem ještě váleli na zemi a odpočívali.
Pak jsme se rozhodli, že by bodla horká koupel. Naštěstí máme na chalupě velikou vanu. ? la jsem jí napustit. Petr přišel za chvíli a v ruce láhev šampusu z lednice a dvě sklenky. Jen jsem se na něj usmála. Položil to vedle vany, sedl do ní a já si sedla před něj, ale zády k němu a položila se na něj. Nalil šampus, cinkli jsme a napili se. Samozřejmě v horké vaně šel alkohol rychle do hlavy. Petr odložil sklenku, vzal žínku, namydlil jí a začal mě omývat. Ramena, krk, řekl ať se předkloním ??" záda. Byl tak něžný, jemný. Potom si mě na sebe opět položil a lehounce mi namydlil ňadra, bříško, které sice bylo pod vodou, ale to neva. Pak se předklonil a začal mě žínkou hladit po vnitřní straně stehen. Já na zádech cítila jeho opět tvrdý penis. Vstala jsem, otočila se a sedla si čelem k němu. Přitiskli jsme se k sobě, nohy mezi sebou propletli a líbali se. Petřík mě malinko nadzvedl a nabodl si mě na penis. Jen nabodl, dál jsme se nehýbaly. Byl ve mně až po kořen a přitom jsme se hladili a líbali. Najednou Petr vstal, vylezl z vany, přistoupil k okraji vany. Penis mu stál směrem ke mně. Věděla jsem co chce, a tak jsem ho vzala do ruky, natáhla se, abych na něj dosáhla i pusinkou a začala ho kouřit. Zanedlouho dosáhl orgasmu a já všechno jeho sperma nechala cákat do mé pusinky a pochutnala si na něm. Jeho penis jsem si nechala v pusince, dokud samovolně nevyklouzl. Potom jsem mu ho omyla. Poprosila jsem ho, jestli by z koupelny odešel, že se potřebuju umýt. Souhlasil. Když jsem přišla do ložnice, Petr už spal. Já jsem si lehla vedle něj, nahá. On spal-jako vždy v tričku, protože mám pivní bříško a stydí se za to*3*. Usnula jsem téměř okamžitě. Probudil mě jakýsi slastný pocit na kundičce-zjistila jsem, že se Petr probudil a začal mě lízat. Tak krásné probuzení. Lízal mi okolí broskvičky, potom jí jazykem přejel jemně od prdelky až k poštěváčku, prsty roztáhl stydké pysky a zabořil jazyk do ní. Tam s ním rejdil, já sténala, svíjela se. Měla jsem jí už trochu-no jak to říct-takovou namoženou po tom sexu, a tak byla velmi citlivá.
Potom si našel můj poštěváček, jemně ho sál rtíky, potom ho honil jazýčkem a přitom mě prstil. Najednou jsem si rukama přitiskla jeho hlavu na kundičku a osprchovala ho obrovskou dávkou šťávičky. Lehl si vedle mě. Pošeptal mi do ouška: „chtěl bych ti ho strčit do prdelky“ Souhlasila jsem. Doběhla jsem pro gel, klekla na posteli a vyšpulila zadeček co nejvíc. Peťa nejprve namáznul mou prdelinku, potom svůj žalud. Strašně to studilo. Pomaloučku začal zasouvat. Trošku to bolelo a zprvu to šlo ztěžka. Zanedlouho tam byl celý a začal se vláčně pohybovat dopředu a zpět. Začal zrychlovat a přitom mi rukou ještě honil kundičku. Z kundičky mi neskutečně teklo-sama bych to nečekala. Petr zrychloval a zrychloval, bušil do mě jako blázen a pak mi prdelku vystříkal svým horkým semenem. Já jsem zůstala těsně před orgasmem a on o tom moc dobře věděl a tak pár zkušenými pohyby rukou v mé kundičce mě udělal. Měli jsme pod sebou pěkně mokro. Ulehli jsme, objali se a usnuli. Mimochodem už svítalo. Když jsem se probudila, bylo asi tak půl dvanácté dopoledne. Petr nikde. Vstala jsem, šla do kuchyně. Tam stála udělaná káva, dva rohlíky s máslem a marmeládou a nápis ??" Děkuju. Poslala jsem mu sms ??" Já taky. Dala jsem si sprchu, nasnídala se a začala chalupu dávat „do kupy“, protože navečer měl přijet přítel. Musela jsem vyměnit povlečení v posteli, uklidit obývák, koupelnu. Přítel večer přijel, byl velmi nadržený. Odsekla jsem mu, že mám migrénu a šla si lehnout a v duchu myslela na Markétku a Petříka.



*206*Nesuďte mne, nemáte na to dost sil*66*

*3360*Chtít pravdou žít a přátele mít
je jak Boha ctít a s ďáblem souložit*3375*

nikoli vaše *1163*
guest Muž drobek221 (nalim52@seznam.cz) ... 29.05.2009 15:50:04 ... (Strom/Strom)
Re: ...
Odpověď na příspěvek od liska-E ( mailto:liska-e@bezkalhotek.com ) z 23.05.2009 00:22:41:
*9* koukam jak blazen *3* hm jen tak dalééé *45**88*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: