XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Bez kalhotek

Bez kalhotek

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
15+ Bezva kalhotky *85* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž liska-E (liska-e@bezkalhotek.com) ... 21.05.2009 00:24:15 ... (Strom/Strom)
...
Povídka dvacátá sedmá *18*


Jednoho krásného letního dne mi zavolala kamarádka jestli mám večer volno, ráda by si se mnou večer vyrazila ven, tak jestli půjdu. Den to byl úplně obyčejný, vůbec to nevypadalo na to, že by se mělo stát něco na co se v životě dlouho vzpomíná. Obě jsme byly v té době bez stálého vztahu. U mojí kamarádky o které jsem dlouhou dobu věděla, že je bisexuálně založená, mě to ani nepřekvapilo, ale ty klepy okolo toho mě u ní vždy hezky rozesmály. Jednoznačně jsem souhlasila a pomalu se začala ne večer připravovat. S ošacením na sebe jsem moc dlouho nepřemýšlela, hodila jsem na sebe uplé tričko a moji tehdy oblíbenou minisukni na kterou se velice dobře balili kluci. Byl všední den tak jsme se rozhodly navštívit nějaký ten slušný podnik u nás ve městě. Výběr padl na bar který je známy, že se v něm scházejí u baru nezadaní.
Byly jsme nemile překvapeny, když bylo docela plno a žádný ze stolku nebyl volný. Jedině kde bylo prázdno, byl právě bar. Nezbylo nám nic jiného, než se usadit právě tam. Posadily jsme, se objednaly jsme si bílé vínko a začaly rozpravu. Většinou mluvila kamarádka, která se potřebovala vypovídat ze svého neúspěšného, rok trvajícího, vztahu s partnerem, kterého znala ještě ze školy. Dobře jsme se bavily, konverzace jednoznačně nevázla, nálada byla příjemná.
Už jsme pomalu dopíjely druhou sklenku, když se najednou objevila před námi celá láhev.
Zeptaly jsme se číšníka co to a on odpověděl, to je pozornost od tamhle těch pánu. Podívaly jsme se na ně- byli to 4 pánové jen mírně starší než my. Vypadali velice sympaticky, zjevně se velice dobře bavili a nejspíš něco významného oslavovali. Gestem jsme poděkovaly, hezky se na ně usmály a pokračovaly v odlehčené rozhovoru, tentokrát o něco tišeji.
Po nějaké době se jeden z nich osmělil. Přistoupil ke mně představil se mi a zeptal se mě jestli se mě muže na něco otevřeně zeptat. Nebyla jsem vůbec proti vypadlo z něho, že by rád věděl, jestli mám na sobě kalhotky. Hrklo ve mně, rukou jsem si hnedka zkontrolovala sukni. Dozvěděla jsem se o sázce, kterak si na mě hoši vsadili a jedině dotyčný příchozí si myslí, že na sobě kalhotky nemám. Byla jsem z toho v šoku, nic takového jsem od něho nečekala, ale celkem v poklidu jsem mu sdělila, že kalhotky na sobě skutečně mám. Byl zjevně překvapen mou upřímnou odpovědí. Ještě chvíli jsme se jen tak nezávazně bavili, až si šel dotyčný znovu sednout mezi své přátele.
Ještě zhruba hodinku jsem se na dotyčného muže pokukovala a čekala, jestli nebude chtít si k nám přisednout. Nic takového se už, ale nestalo. Zaplatily jsme a odešly společné s přítelkyní na toaletu. Tam mě napadl absolutně šílený nápad. Řekla jsem to Kristýně a ona mi to s patřičným úsměvem odsouhlasila. Po vyjití z toalet jsem přistoupila k muži, který mě předtím oslovil a sdělila mu, že pro něho něco mám, ale s mí se podívat až po mém odchodu z baru. Souhlasil, dala jsem mu to do levé kapsy u saka, které měl přehozené přes židli.
Velice rychle jsme zmizely z baru a upalovaly směr domov.
Do dneška mě trochu mrzí, že jsem si nechala ujít pohled na mladíka, který z kapsy svého saka vytahuje moje kalhotky.
Celou cestu jsme si představovaly, jakpak se dotyčný musel tvářit. Většinu cesty jsme se smály a dobře se bavily, jak se nám večer skvěle rozjel.
Když už jsme byly blízko Kristýnina bytu, pozvala mě k sobě domu. Nepozívala mě k sobě domu zase tak často, abych mohla odmítnout. Nabídla mi piti, dala na stůl skleničky a vedly jsme normální konverzaci ohledně sexu. Po několika minutách mi Kristýna sáhla na prso a mírně ni mim třela, byla jsem překvapená, ale neucukla jsem a nepronesla ani hlásku. Upřímně se na mě podívala, jestli mi to není proti vůli. Naznačila jsem mírné překvapení, ale nijak jsem neprotestovala. Sama jsem byla zvědavá, co se z toho vyklube. Z mého gesta měla nejspíš radost, protože pokračovala. Něžně mě políbila, až jsem ucítila její jazyk v ústech, trochu jsem se lekla a ucukla. Přece jen jsem se s dívkou do té doby nelíbala. Z následujícího pohledu který na mě Kristýna vrhla, bylo zřejmé, že bych měla být svolnější a nechat ji dělat svou práci. Její pohled mě dostatečně ujistil v pokračování. Znovu jsme se políbily tentokrát to již nebylo tak krátce.
Přesunuly jsme se pomalu do pozice ležmo. Triko jsem už měla v té době dole, sukýnka se pomalu sundávala. Přejížděla mi rukou po bradavkách a jemně jimi třela až byla ujištěna, že jsou dostatečně tvrdé. Pak si mě Kristýna nasměrovala na záda a doširoka mi rozevřela nohy. Nejdříve mi jemně dlaněmi přejížděla po vnitřní straně stehen až se dostala k mojí komůrce, která byla s větší části vyholená a v té době již dostatečně vlhká. Začala mě rukou jemně jezdit po stydkých pyscích a pomalu je roztahovat. Zkušeně mi rejdily jazykem v rozkroku. Vlnila, napínala a kroutila jsem se v bocích snad jako nikdy při orálním sexu.
Pokojem se nesly tlumené vzdechy rozkoše. Klín jsem měla již krásně naběhlý laskáním ukazováčku a jazýčku. Najednou mi zajela ukazováčkem do zadní dírky aniž mi přestala lízat kundičku a objíždět poštěváček svým jazykem.
Náhle jsem zasténala zavrtěla zadnicí jako bych se chtěla dotěrného prstu zbavit, ale pak jsem se naopak na něj ještě více přitiskla.
Zběsile jsem pohybovala pánví dopředu a dozadu, vrtěla se v bocích a se silnými vzdechy se střídavě nabodávala na jazyk v moji pochvy a na prst ve svém zadečku. Byla jsem tak rozdělaná jako nikdy před tím. Závěrečný výkřik provázel prudký pohyb pánví a pak klid. Mým tělem probíhaly drobné křeče doznívajícího několikanásobného orgasmu, který do té doby nikdy nebyl tak intenzivní.
Ležela jsem klidně spokojeně vedle Kristýny a užívala si tyto nádherné chvíle.
Po chvíli jsem začala Kristýnu hladit po celém těle. Nohy měla už doširoka roztáčené a stydké pysky i pochva čekaly na laskaní. Pak se natáhla k nočnímu stolku a k mému úžasu vytáhla z jeho útrob umělý pyj. Byl to obr něco tak velkého se vidí pouze na videu. Dala mi ho do rukou a všechno nechala jenom na mě. Nejdříve jsem s ním obkroužila ňadra která byly velice dobře stavěná a pevná. Pak jsem se jemně dotýkala bradavek které už dávno byly pevné. Pomalu jsem sním zajížděla níž a níž. Kristýna se už začala pohybovat v bocích když jsem dorazila s robertkem k její vlhké broskvičce, která netrpělivě čekala na umělý pyj. Když se špička robertka dotkla poštěváčku, zaúpěla a rukama si ještě více rozevřela kundičku. Projela jsem dvakrát její stydké pysky nahoru a dolu a pak náhle do její pochvy zabořila penis až po jeho kořen. Kristýna zasténala, prsty zaťala do prostěradla a těžce oddychovala. Její rozdrážděný klín byl na tento rozměr připraven a čekal na něj. Sama začala zběsile přirážet až její pánev naskakovala. Rejdila jsem v její pochvě s robertkem jak nejlépe jsem dovedla. Zajížděla jsem s ním hluboko, kroutila do stran a pomalu vyjížděla až leckdy z vlhkého otvoru vypadl.
Kristýna mi svými pohyby vycházela vstříc a její orgasmus se rapidně blížil. Po závěrečném zasténání jsme si lehly spokojeně vedle sebe a spokojeně jsme se na sebe usmívaly.
Od té doby se naše přátelství s Kristýnou prohloubilo a v současnosti jsme nejlepší přítelkyně i přesto, že už se nikdy nic podobného nekonalo.



*206*Nesuďte mne, nemáte na to dost sil*66*

*3360*Chtít pravdou žít a přátele mít
je jak Boha ctít a s ďáblem souložit*3375*

nikoli vaše *1163*
guest Muž bradbury_77 (bradbury_77@centrum.cz) ... 21.05.2009 14:18:42 ... (Strom/Strom)
Re: ...
Odpověď na příspěvek od liska-E ( mailto:liska-e@bezkalhotek.com ) z 21.05.2009 00:24:15: hezká *5*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: