XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Bez kalhotek

Bez kalhotek

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
15+ Bezva kalhotky *85* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž liska-E (liska-e@bezkalhotek.com) ... 11.05.2009 00:45:51 ... (Strom/Strom)
...
Po dlouhé době dnes povídka opět byla.

Autorem je hhaannuullaa *18*

Sedíš v setmělém kině, ve kterém právě běží milostný až lehce erotický film Sedla sis dozadu, kino bylo poloprázdné. Kromě Tebe tam porůznu sedí jen pár lidí, takže kolem sebe si měla několik volných sedadel. Po pár minutách si koutkem oka zahlédla, jak si nějaký muž přisedává ze své pozice na sedadlo hned vedle Tebe. Napadlo Tě, že asi ze svého místa hůře viděl, tak si prostě hledá lepší pozici. Nebo ne? Strach si neměla, přece jen bylo v kině kolem dvaceti lidí, což k pocitu bezpečí dostačovalo. A tak spíše než obavy začínala si pociťovat zvědavost. Viděla si, že Tě ten muž po očku sleduje. Od začátku filmu uplynulo asi patnáct minut. Na chvíli si pomyslela na odchod, ale nakonec zvítězila Tvá zvědavost a hříšnost.

Podívala ses na toho muže, kino bylo zšeřelé, takže si moc neviděla, ale zdál se sympatický, byť o nějaký ten rok starší. Dělal, že ho nezajímá nic jiného než film, tak se strnule koukal před sebe. Tak si tedy ten film začala sledovat i ty. Chvíli se nedělo nic, na plátně právě začala probíhat milostná scéna, kdy jedna z hlavních mužských postav filmu přistoupila zezadu ke své partnerce stojící u dřezu kuchyňské linky, přitiskla se k ní a rukou ji zajela pod minisukni. Zřejmě to mělo zapůsobit na mužského diváka a ejhle, ono to skutečně fungovalo, neboť v té chvíli, kdy herec zajížděl rukou partnerce pod podvazky, jsi i ty ucítila na svém stehně cizí ruku.

Asi si to měla čekat, přesto Tě ta cizí ruka poněkud zaskočila. Měla si minisukni, nebylo to nepříjemné, a už vůbec se Ti nechtělo budit povyk, tak si prostě seděla, držela a koukala dopředu před sebe na film. Muž se ještě více se osmělil a jeho doteky už směřovali i jinam než na Tvá stehna. Tvé vzrušení postupně převládlo nad ostychem a po menším zaváhání si vyhověla jeho přání a trochu ses nazvedla, aby Ti mohl stáhnout punčocháče. Protože si držela pytlík s popcornem, nezabránila si tomu, aby Ti nestáhli spolu s punčocháči i kalhotky.

Položila si popcorn na zem, abys jej nemusela držet. Přitom Ti pohled sklouzl na doprava a viděla si, jak si to dělá jednou rukou, zatímco druhá zkušeně bloudila po Tvém těle. Ten pohled Tě ještě více vzrušil. Naklonil se k Tobě, a pošeptal Ti do ucha, zda bychom mohli jít vedle do lóže. Po každé straně byla jedna, a obě prázdné. Souhlasila si, chtěla sis natáhnout kalhotky a punčocháče, ale pošeptal Ti, ať si je sundáš, že jen přejdete pár sedadel. Uposlechla si a vydala se do lóže. Sotva se za vámi zavřeli dveře, začal Tě svlékat, což už nebylo moc, pouze tričko, podprsenka a samotná minisukně. Jeho kalhoty klesly k zemi, a ty si uviděla v šeru vztyčený penis, které trčel proti Tobě jako kopí.

Muž si stoupl před Tebe a přiměl Tě sklonit hlavu k jeho údu. Vzala si jej do úst, a začala mu jej sát a olizovat. Tím více a vášnivěji, čím déle se na plátně odvíjela milostná scéna. Byl asi už dost vzrušení předtím, takže vzápětí si ucítila výron semene v puse.

Pak Tě přinutil sednout si do křesla, poklekl, rozevřel Ti nohy. Sklání se a jeho jazyk vniká mezi Tvé pysky. Rozhrnuje je, líže Tvůj poštěváček a silou ho vcucává do úst. Cítíš přitom, jak se napíná a mohutní. Vášnivě ho cucá, bere do prstů, tře ho a silně za něj tahá, až se napíná k prasknutí. Cítíš, jak Ti uvnitř pěkně jezdí jazykem, roztahuje Ti ji prsty a dívá se jak z ní prýští sladká šťávička. Slízává ji a prstem si začal hrát v Tvé kundičce. Jsi pěkně vlhká a Tvoje šťávička mu teče po prstech. Začínáš u toho slastně vzdychat a ještě víc roztahuješ nohy od sebe, aby ses mu více otevřela. Občas Tě plácne mokrou rukou po zadečku, což Tě ještě více vzruší. Pak přidává postupně další prsty a to už sténáš slastí. Tvoje kundička se pomalu roztahuje a opatrně přirážíš na jeho ruku, kterou pomalu ale jistě do Tebe proniká až po zápěstí. Sahá Ti pod zadeček, prostředníčkem laská Tvoji zadní dírku, kterou máš již mokrou od šťávičky, co tam stéká. Prdelka pod jeho tlakem povoluje svoje sevření a prst je v ní. V okamžiku kdy se mu to povede, dostáváš nádherný orgasmus.

Uslyšela si nějaký zvuk z hlediště, tak si se otočila aby ses podívala, zda tam někdo nejde, ale bylo to asi jen zavrzání sedátka. Tvého otočení využil a přitiskl se k Tobě zezadu. Na své prdelce si ucítila jeho opět naběhlý penis. Rukama Ti mačká Tvá ňadra. Cítíš, že už to nemůže vydržet, padáš na všechny čtyři a nabízíš se mu zezadu. Vráží Ti do kundičky svůj penis, klouže dovnitř až na doraz, a zase ven a opět na dorazNajednou ho vytáhl a horký proud semene Ti vystříkl na zadeček.

Choulíte se k sobě v lóži a vychutnáváte si předchozí milování.



*206*Nesuďte mne, nemáte na to dost sil*66*

*3360*Chtít pravdou žít a přátele mít
je jak Boha ctít a s ďáblem souložit*3375*

nikoli vaše *1163*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: