XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Bez kalhotek

Bez kalhotek

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
15+ Bezva kalhotky *85* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž JsouVnas ... 22.02.2009 00:22:42 ... (Strom/Strom)
...
Tak povídka dvacátá první .. sice jiný nick, ale nedáme se *85*

Ležím doma na zahradě, máme tam velkou zahradní houpačku, která je zastíněná a je krásný slunečný den. Pozdní odpoledne a já přišla z práce dřív, takže jsem využila té chvilky, vzala si tílko a volné šortky a šla se slastně povalovat pod meruŁku na velkou houpačku. To houpání mě úplně uspalo a když jsem najednou otevřela oči, klečel jsi u mě a líbal jsi mě. Protáhla jsem se a uvolnila ti kousek, aby jsi si mohl sednout a dala jsem si hlavu k tobě na klín. Vypadal jsi unaveně a položil jsi si ruku na mé boky a hladil jsi mě po vlasech. Otočila jsem hlavu v tvém klíně a ucítila tu neodolatelnou mužskou vůni... Lehce kořeněnou, specifickou a zvláštní, která mě obvykle začíná probouzet...

Chtěla jsem ještě víc... a pomalinku jsem ti rozepla kalhoty. Hladil jsi mě a neříkal vůbec nic, oči zavřené a hlavu zakloněnou jsi myslel na práci. Věděla jsem, že tě chci probudit a jemně jsem zajela rukou do kalhot. Byl celý rozespalý a nejevil moc známek života, chtěla jsem ho moc. A olízla jsem mu okraj žaludu a jemným ale pevným kočíčím stiskem ho chytla u kořene a pohladila. Vypadal, že spí a já objela jeho žaludem své rty a utopila v pusince. Spinkal, i když začínal jevit známky probouzení. Tlapkou jsem ho hladila a pevně svírala, zároveŁ jsem jazýčkem kroužila na úzdičce a sála a cítila první známky probouzení. Ještě stále byl krásně rozespalý a moje pusinka. Mé zoubky hrající si s ním a jazýček laskající okraj žaludu začínal dělat své. Tvá až dosud volně ležící ruka začala hladit mé boky a jemně jsi je škrábal. Cítila jsem krev, která se do něho začala hrnout. Krásně mi rostl v ústech. Vyklouzla jsem s ním a chvilinku jazýčkem kmitala po jeho okraji a na špičce a zoubky ho okousávala, jako když si pochutnávám na klasu kukuřice. Tiskl jsi mé boky a slabounce sténal. Jen potichoučku. Nikdo nás neslyšel, ale já věděla, že za chvilku to bude můj nádherný tvrdý kousek. Vím, jak moc mě vzrušuje kouření. Čichání vůně a laskání se s ním.

Tvá ruka sjela z boku na zadeček a ještě níž a nohavičkou začala lézt do nich. Víš, že nenosím kalhotky v těchto horkých dnech a tvůj prst bezpečně našel vlhké místečko, vzrušené mým mazlením a zakroužil jsi kolem. Cítil jsi dostatečné množství šťávy a slastně jsi zajel dovnitř. Prohla jsem se a ještě více začala sát a masírovat tvého macka, který už byl nádherně tvrdý a připravený pro ni. Vyklouzl jsi z ní a klekl jsi si k okraji houpačky, kalhoty sjely až na kolena a otočil jsi mou mušličku přímo proti sobě. Odhrnul jsi okraj nohaviček a viděl její růžovou barvu a kapičky a nemohl jsi odolat. Tlapkami jsem si podržela zadeček a ty jsi ji uviděl, krásnou vlhkou a očekávající tě. Nasadil jsi špičku žaludu na ní a zajel prudce dovnitř, netušil jsi jakým skvělým pomocníkem může být houpačka. Chytl jsi její okraj a téměř s ním vyjel ven a zase jsi prudce narazil. Byla to krása. Pevně jsem ho držela a přitom v ní nádherně klouzal. V jednom okamžiku zaražený až po kuličky a pak špička bloudící po jejím okraji. Pomalinku jsi houpal houpačkou a viděl jsi bradavky ztvrdlé jako dva lískové oříšky, které se tlačily tenkou látkou ven. A slyšel má slova. Nádhera. Je krásný. Ještě a pomalu jsi přirážel až po okraj. Zkřížila jsem nohy za tvými zády a obejmula tě. Začala jsem rychleji rozhoupávat houpačku a mé sténání bylo hlasitější. Byl tak překrásný a přejížděl místa, která umocŁovala mé vzrušení a zesilovla mé zvuky. Věděl jsi, že to dlouho nevydržím a mé zasněné oči a výraz vypovídaly, že blesk a uvolnění přijde každým okamžikem. Nepřestával jsi a já najednou cítila proud a slastné svírání. Pumpování a řeku slasti, která protékala celým mým tělem. Bylo to jako blesk ale ty jsi nepovolil a stále jsi rychle přirážel a v tom znova. Měl jsi problém udržet má stehna, která povolovala objetí ale dalším přiražením tě znovu zalil proud vlahé teplé šťávy. Zpomalil jsi a jemně houpal houpačkou. Otevřela jsem oči a usmívala se. Z tváře mi mizel ten slastný výraz a plamínky se mihotaly v mých očích. Bylo to nádherné zašeptala jsem ti do ouška, když jsi se ke mně naklonil. A zároveŁ jsem věděla, že jsi krásně tvrdý a čekáš na své vlastni pomazlení. Pustila jsem nohy na zem, sedla jsem si a ty jsi stoupal k mým ústům.

Byl v té správné výšce a voněl moji šťávou. Ne tvou, kterou tak miluji ale mojí. Jemně nakyslou a přitom krásně voŁavou. Byl tvrdý a kuličky byly stejně upatlané jako on sám. Chci ho olízat. Chci ho očistit a připravit na nové milování. Chci, aby voněl svou vůní a byl čisťounký jako na začátku. Dotkl se mé tváře. A mých rtů, které ho už očekávaly. A pohltily hluboko do úst. Ponořil jsi obě ruce do vlasů a tím jsi ho ještě více utopil. A ucítil jsi zoubky a jazýček a byl jsi hluboko, jak ve studni, z které není úniku. Sevřený a zasunující. Chytla jsem tvůj zadeček a houpačka začala dělat své. Každé zhoupnutí ho ponořovalo hlouběji a hlouběji. Podívala jsem se nahoru. Oči jsi měl zavřené a hlavu zakloněnou. Laskal jsi mé vlasy. Nedržel mě, protože já držela pevně tvůj sevřený zadeček a krásně ti ho kouřila. Ale to byla jen předehra. Jen příprava a oba jsme to věděli. Už se setmělo a bylo slyšet jen skřípání houpačky a tiché vzdechy. Vyzklouzl jsi ven, sundal mé šortky a otočil mě. Klekla jsem si na houpačku a opřela se o její opěradlo. Viděl jsi jen krásně růžovou malou a nejmenší. Malá ještě stále byla mokrá a stačilo jen nasadit špičku na okraj a zajel jsi prudce dovnitř. Přitiskl jsi se na mě a nechal si olíznout svůj ukazováček. Stál jsi u mého zadečku a přitom jsi byl hlouboko schovaný ve mě. Kuličky se dotýkaly mých závojíčků a poštěváčku. Zakroužil jsi navlhčeným ukazováčkem na nejmenší. Byla těsná a strašně malinkatá, ale ty jsi znovu objel kolem a pomalinku pronikal do ní. A já cítila oba. Tebe schovaného v mušličce a prst teď už hluboko dráždící uvnitř nejmenší a otevírající ji. Najednou jsi vyjel ven a nasadil mokrou špičku na její okraj. Držela jsem si zadeček od sebe a uvolŁovala ti cestu. Byla tak těsná a tak krásná. Nasouvala jsem se na tvůj žalud pozvolna. A najednou jsem ucítila, jak povolila. A ty jsi mohl vyjet ven a znova pomalu dovnitř. Držel jsi mé boky a houpačka umožŁovala pozvolné pohyby. Podruhé už byl hlouběji vevnitř a byl pevně sevřen. A přitom se mohl pomalinku pohybovat. Chytl jsi mě jednou rukou za boky a druhou jsi ještě otvíral zadeček. Prohnula jsem se v zádech a chytila se opěradla. Pohyby byly pomalé, ale nádherně vzrušující. Jako předtím jsem cítila, jak se malá zalívá šťávou, ale ty jsi klouzal v nejmenší a já už nemohla tlumit své šeptání. Trošku rychleji. Jsi krásný. Nádherný. Ještě. Pevně mě drž. Auuu je to kráááása. Pomalé pohyby se stávaly rychlejšími a naše sténání hlasitějšími. Byl jsi krásně tvrdý. Naběhlý a stále divočejší a divočejší. Dráždila jsem si rukou prsa a bradavky a cítila to slastné brnění v nohách. To cukání v mušličce, která byla prázdná, ale které bylo cítit přes tenkou zeď. A najednou skoro blesk. Strašný výkřik a tvé hlasité oddechování ukazovalo, že brzy mě naplníš. Vyklouzl jsi ven a první proud tvé šťávy postříkal okraj tílka a dopadl až na vlasy a další a další proudy dopadaly na má záda.


Sesula jsem se na houpačce a nemohla se ani pohnout. Posadil jsi se na okraj. Hladil jsi mé vlásy a políbil mě. Několik minut jsme tam seděli a odpočívali. Pak jsi mě vzal do náruče a odnesl domů. Položil do pelíšku a políbil na dobrou noc.


*66*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: