XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Bez kalhotek

Bez kalhotek

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
15+ Bezva kalhotky *85* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž liska-E (liska-e@bezkalhotek.com) ... 18.02.2009 00:14:12 ... (Strom/Strom)
...
Povídka devatenáct *18*

Začalo to docela nevinně. Nějak jsme se potkali na stránkách, kde jsem oba hledali kamarády. Nic víc. Vyměnili jsem si pár zpráv a zjistili jsme, že máme spoustu společného. I podle fotek sympaťák. Pak mi pomáhal zprovoznit ICQ, no a začali jsme si psát víc. Stále běžné věci, kdo má jakého psa…atd.

Najednou mi ale začal psát, že by ho zajímalo, co mám ráda v pelíšku…. I když jsem původně fakt chtěla jen kámoše, byl mi moc sympatickej a tak jsem mu něco málo odpověděla. Docela jsem se styděla- což ke mně moc nejde!! S každou informací, kterou na mně vymámil (a opět jsme zjistili, že máme hodně společného) jsem začala zjišťovat, že mám čím dál tím větší chuť dělat to přímo s ním. Když už jsme byli v té upřímnosti, tak jsem mu to napsala. Nemyslím, že by ho to nějak zvlášť překvapilo…naopak, okamžitě toho využil a začal mi psát scénáře našeho setkání, a to dost podrobné. No tak z toho jsem už byla úplně hotová, hrozně jsem to všechno chtěla. To všechno se událo během asi dvou dnů. Taky jsme si vyměnili čísla a začali si domlouvat schůzku.

Z ničehonic zavolal…bylo to hodně zvláštní poprvé slyšet někoho, s kým jsme probrali takové intimní detaily…ale měl příjemný hlas a škádlil mně, udílel rozkazy - co si mám vzít na schůzku a tak. Slíbila jsem šaty, samodržící punčochy a jinak naostro...

Další den byl den D, měla jsem pro něj přijít do hotelu. Trochu se mi z toho klepaly kolena! Musím přiznat, že jsem rozkaz nesplnila, na punčochy bylo šílené vedro a vzala jsem si černé tanga. Taky jsem přišla o 15 minut pozdě…alespoň měl později důvod mně „potrestat“.

Poznala jsem ho okamžitě,seděl v hotelové kavárně... Byl ve skutečnosti ještě mnohem hezčí než na fotkách. Když se postavil, abychom se představili, zjistila jsem navíc, že má skoro dva metry. Další plus! Vše bylo naprosto spontánní, na přivítanou jsme se políbili. Dala jsem si taky kafe a povídali jsme si. Už byl ubytovaný v hotelovém pokoji, měli jsme jít na pozdní oběd a ještě něco na pokoji potřeboval, tak jsem šla s ním. Už v proskleném výtahu jsme se začali líbat… nakonec jsme to ale vydrželi a šli se najíst, měli jsme oba opravdu hlad.

Cestou do restaurace jsme si povídali, byl to jen kousek, a seděli jsme pak v podzemí, kde bylo krásně chladno, i když venku byl žár k nepřežití. Dali jsme si vínko a nočky (oba máme rádi italskou kuchyni). Moc fajn jsme si povídali, ale zároveň už lítaly pořádně žhavé pohledy!!! Oželela jsem i něco sladkého, už abych byla s ním sama. Tou dobou jsem už měla pěkně mokré kalhotky.

Na pokoji jsem si nejdřív dala sprchu. Taky jsme se po ICQ a sms domluvili, že přinesu šátky na zavazování očí a svazování. Vyšla jsem tedy ze sprchy omotaná ručníkem, a vzápětí jsem už měla zavázaná očka. Bylo to setsakra vzrušující, hlavně když jsem tušila, že všechno co mi psal taky splní…položil si mně na postel, svlékl z ručníku a začal si se mnou hrát. Dost rafinovaně!!! Taky jsme se domluvili na dětském olejíčku, takže mně s ním začal pomalu natírat a masírovat. Nejdřív dlaně, chodidla…. To už jsem myslela, že zešílím a moje krásně vyholená kundička doslova tekla! Ještě mělo ale přijít pořádné „mučení“. Pevně mi svázal ruce a teď už mně měl doslova ve své moci.

Hrál si se mnou chvíli jazykem, pak mně zase poléval olejíčkem, roztíral ho po bříšku a stehnech, hladil mně. K tomu mi říkal, jak si se mnou bude dělat co chce, protože jsem nesplnila příkaz, přišla pozdě…. To mně dostalo k naprostému šílenství. Sténala jsem, křičela, prosila abych si mohla alespoň sáhnout na jeho chloubu (stále ještě měl na sobě jeansy a triko), aby se nade mnou smiloval a konečně mi to udělal. Měl ale šílenou výdrž, to jsem v životě nezažila. Začal mně lízat a já ucítila dotek něčeho chladného. Byla jsem tak vydrážděná, šílená, že jsem nevěděla co to je. Byl to řetízek, co měl na krku, i se dvěma přívěsky. Naprosto spontánně si ho sundal, přívěsky zasunul hluboho do mojí zmáčené broskvičky a za řetízek pak tahal. Něco neskutečného!!! Byla jsem snad už v bezvědomí rozkoší a touhou, bylo mi jedno že žadoním a prosím a málem lezu po zdi.

Chtěla jsem ho celého vidět, cítit…I kdybych neměla zavázané oči, tak bych před nimi měla myslím úplně černo. A kdybych neměla svázané tlapky, tak bych si to před ním prostě klidně udělala!!! Nemohla jsem ale dělat vůbec nic. „Myslíš, že si to zasloužíš?“ a dalšími podobnými větami mně trápil. „Přišla si pozdě“ atd atd.… Poléval olejíčkem, hladil, dráždil, líbal všude. Najednou jsem ucítila na rtech něco tvrdého….s naprostou samozřejmostí jsem mu ho začala sát a hrála si s ním jazykem, byli jsme v poloze 69 což miluju. Pak mi přikázal, abych si klekla na všechny čtyři. V té chvíli bych mu dovolila cokoliv. Konečně mi ho tam vrazil, bože to byla nádhera. A protože jsem si předtím psali o všem co máme rádi, přesně věděl jak mně naprosto dostat k šílenství. Pleskal mně přes zadeček, pěkně přirážel a nakonec mně i chytil pevně za vlasy….áááách. Bylo to nádherné, měla jsem hned několik orgasmů za sebou. Taky to nemůže vydržet věčně, říkala jsem si. Ale bylo to naprosto úžasné a tak jsem si to užívala. Najednou zrychlil a začal vzdychat, no a pak mi do kundičky vycákal pěknou dávku semene. Ještě oddechoval, když mi rozvazoval oči a ruce… poprvé jsem ho viděla v celé kráse a utápěla se v těch nádherných upřímných hnědých očích…

Dostali jsme znovu hlad a tak jsme se oblékli a sešli do hotelové kavárny, ve které jsme se před pár hodinami poprvé setkali, na něco sladkého. Bylo teprve odpoledne, do večera spousta času….



*66*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: