XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

30 a více

30 a více

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
volná jízda 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Poslusny_pez ... 10.09.2018 12:21:12 ... (Strom/Strom)
Všude jí nesnášej :D
Ahoj všicí, chci se zeptat, je tu ještě slečna/paní, co bývala zde pod přezdívkou bloody Jane? Případně ví někdo, kde by bylo možné jí zkontaktovat? Děkuji
Díky moc, jj, chodím tam míň.
Nedávno sem si založila účty takhle na dvou chatech. A na tom druhém začla dělat celkem problémy slečna, která podle postupných informací, původně byla na xchat pod přezdívkou happy613. Z diskuze vyznělo, že by bloody Jane mohla vědět trochu bližší informace. U nás dělá docela problémy a vydává se za 24 letou slečnu z Brna. Takže stálá adminka na chatu hledá způsoby, jak o ní jistěji zjistit jasnou informaci/důkaz, protože nechce neprávem osočit údajnou dívku za lhářku bez důkazů. Mohla by ses jí zeptat, jestli by byla ochotná nám něco o ní povědět?
Díky moc ať tak či onak.:)
guest Muž Low.lou ... 12.09.2018 19:05:36 ... (Strom/Strom)
Re: Všude jí nesnášej :D
Odpověď na příspěvek od Poslusny_pez z 10.09.2018 12:21:12:
No původně sem to rozepisovala, ale zkrátím to. Přijde mi velice nekorektní sdílet soukromou informaci. Anita dost klesla a lituju, že sem se jí ozvala, tohle ani happy(pokud je to vůbec ona) nikdy neudělala. To mi přijde fakt smutný. Jsem ráda, že mi konverzace s ní přišla od začátku divná a tak sem nesdílela bližší info o osobě, když ani není jistý, jestli je to ona.No xchat mě fakt nechytl
guest Muž anitonechtoho ... 13.09.2018 00:53:39 ... (Strom/Strom)
Re (2): Všude jí nesnášej :D
Odpověď na příspěvek od Low.lou z 12.09.2018 19:05:36:

Aby sme si rozumeli,ale s tebou,predpokladám,že ťažko!!! Ozvala som sa a to z"jediného dôvodu" Bloody Jane neťahaj prosím ťa do tvojho problému. A už vôbec "na tvojom mieste,by som nič neriešila,keďže na XChat nechodíš" a tu zisťuješ o happyne??? Akože sorry,to si vyrieš tam,kde chodíš a sa stretávate "možno" o tom by som polemizovala, Divná konverzace???
Pozri čo pre teba mám,happyna by tohle taky neudělala: Ja ano a prečo nie? Nezdá sa ti,že si protirečícš???
Našla jsem to na diskuzi, že tam o ní psala. A že řešili i něco s tím, kde bydlí apod.
Admini jsme my, já a ti lidé, co to právě řeší proto, že tam dělá problémy.
V pořádku, nebudu tě dále zatěžovat.
Díky, ahoj.
Tak,ako nádhera? P.S. Začínala som na Atlas.cz a poznám osobne,veľa četujúcich.
Admínka šikulka,ide na XChat,zisťovať.Buď pozdravená :D
guest Muž Low.lou ... 14.09.2018 23:15:20 ... (Strom/Strom)
Re (3): Všude jí nesnášej :D
Odpověď na příspěvek od anitonechtoho z 13.09.2018 00:53:39:
Hele, seš fakt zvláštní, vůbec v půlce doby nevim, co řešíš, ale udělej lidem laskavost a neozývej se. Nikoho sem neotravovala, normálně sem se zeptala, děláš z toho nesmyslnou kovbojku a zveřejňovat soukromou konverzaci mi přijde fakt jeblý, ale nějak mě to u tebe nepřekvapuje, nedávají mi vůbec smysl návaznosti tvých odpovědí, ani v tom mailu nedávaly, takže mě to vůbec nepřekvapuje. ŽE sem se tu zeptala mi asi nepřijde jako tak strašně dramatickej akt, jak ho furt popisuješ ty, jak mam dát bloody jane klid, že už tu s tim nemá nic společnýho. Bohatě mi taková odpověď stačila příp. se zeptat jí a kdyby řekla, že se o tom bavit nechce tak mi napsat fuck, ale vyjadřuješ se za druhou osobu a i kdybych to přehlédla, tak ještě děláš jak kdybych tě nebo jí pronásledovala po všech chatech. Fakt jak u bláznů tohle. Občas sem skočim se podívat. Happy sem použila proto, že jméno druhého nicku psát nebudu(pokud je to ona) nejsem ty, abych zveřejňovala všechno jak slepička:)

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: